Luna van sebe
Printscreen
Luna van sebe

Printscreen

Luna van sebe, Foto: Printscreen

Zadrugari su se obradovali muzici i dobroj atmosferi, a pojedine pesme rasplamsale su emocije.

Luna Đogani i Sloba Radanović imali su manju svađu u toku večeri ali su se izmirili na veoma romantičan način.

Oni su otplesali uz jednu pesmu za koju su odlučili da će od večeras biti njihova. Sloba i Luna se nisu odvajali, već su pripijeni jedno uz drugo odigrali celu numeru.

Ipak, romantika je kratko trajala pa je već jedna od narednih pesama, Lunu naterala da otkrije svoje strahove.

- Samo ne daj Bože da mi odeš, da se vratiš njoj. Ovo je moja pesma. To mi je najveći strah - pevala je Đoganijeva svom dečku, a svi znaju da kada nju uhvati paranoja, ono što sledi neće izaći na dobro!

Kako su izgledale ove standardne situacije između blogerke i pevača, pogledajte u snimcima koji slede.

 

 

Komentari (7)

kiki

05.03.2018 13:53

Pozer. Totalno ne regularno takmicenje. Mnogo se njima dopusta. Kad im odgovara ne nose bubicu. Sakriju bubicu ispod jakne ili ispod sebe i onda pricaju. On uzima budzet i deli ga??? To je za nominaciju.

Stela

05.03.2018 19:50

@kiki - Zašto da ne podeli budžet? Proka mu je rekao da menja gazdu, pošto Miljanu n itop nije mogao da probudi..To bi radio MIKI, jer jebio omiljeni, pa pčošto ga je Miljana psiho dovela doludila, htevo jedizadje iz Zadruge. Nije mogao više da ponese njena maltretiranja u hotelu. Žena očigledno ima jpsihičkih problema. Slobaje vrh mladić,iskren, čestit, nikoga ne dira niti jpčljuje ali i te kako je shvatio da mora da se brani jod napasda. Puna podrška za Slobu, Lunu i Mikija, Gocu u Zadruzi, najbolj

Satelit

06.03.2018 11:46

@kiki - Stela Anabela ne budali uvek sa istim recenicama, sa visokom slova J, dosadnaaaa si.

ssss

05.03.2018 13:56

Nece tebi Kija uopste biti problem vec milion drugih devojcica! Kija ce imati svoj zivot a vama tek sledi borba i to zestoka!

Mihajlo

05.03.2018 14:11

Ljudi ova devojka je bolesna. Nesigurna zbog toga sto ju je majka ostavila,otac se drogirao,i nije imala ni od koga ljubavi. Njena posesibnost je oterala svakog decka,pa ce i ovog. Nije to vise ljubav,to je bolest,nepoverenje. Jer kada je neko siguran,ne preispituje,ne proverava. Ovo je za strucnu analizu.Saljite strucne analize.

Ivana

05.03.2018 19:35

Slobu kazniti po dzepu 50.000 dinara nsjmanje.

Soko

05.03.2018 20:10

prestanite vise o ovoj Gazimetocoj i Razijinoj kcer4ki ljudi. Napravit cete haos zbog nje. Ima li u toj zadruzi i drugih devojaka,kvalitetnijih,pismenijih i isto tako i momaka,sem balvana. Prekinite vise.I saljite komentare. Zasto zadrzavate.