Ceca Ražnatović
Alo/Dejan Milićević
Ceca Ražnatović

Alo/Dejan Milićević

Ceca Ražnatović, Foto: Alo/Dejan Milićević

Objavljenje su fotografije na kojima je Ceca navodno obnažena, iako se vidi da je reč o fotomontaži. Osobe koje su pokušale da naude Ražnatovićevoj na telo nepoznate devojke stavile su pevačicinu glavu, a sporne fotografije počele su da kruže društvenim mrežama.

Ceca je protiv nepoznatih lica podnela krivičnu prijavu, što je njen advokat potvrdio, s obzirom na to da se radi o najgrubljem kršenju njenih ljudskih prava.

Svetlana Ceca Ražnatović

Dejan Briza/Alo!

Svetlana Ceca Ražnatović, Foto: Dejan Briza/Alo!

Sada su u javnost dospele i originalne fotografije koje su iskorišćene za pomenutu malverzaciju. Naime, radi se o fotografijama sa Cecinog koncerta u Cirihu, održanog 1. decembra 2007. godine.

 

Komentari (3)

Nenad

12.04.2018 15:33

Kako su joj montirali pramenove kose sa njene leve strane?

Karo De Stigo

12.04.2018 15:43

@Nenad - Sada je sve fotomontaza a to sto su bracala dali malo po guzi Ceci Nacionale nema veze ,pa sta i da jeste ga primila ,Boze moj pa primila je ona ihaaa nego sad ko da njoj stoji vodoravno a ne vertiklano strasna stvar

Ja

12.04.2018 16:31

Pogledajte koliko lose izgleda na ovoj slici gde je kezual obucena i kakva disproporcija gornjeg i donjeg dela tela, prevelike grudi i glava u odnosu od struka na dole..grudi i glava povecani drasticno kojekakvim botoksima, hijaluronima, silikonima, i ko ce jos znati cime sve ne...