Luna i Kija
printscreen
Luna i Kija

printscreen

Luna i Kija, Foto: printscreen

Takmičari rijalitija su još jednom pokazali koliko su talentovani, neki za glumu, a drugi za pevanje ili igranje. 

Na mestu stručnog žirija našli su se Maja Nikolić, Dara Bubamara, Karamela, Damir Handanović i Dragan Marinković Maca, a pobednika su birali gledaoci, stručni i novinarski žiri.

Po mišljenju novinara najbolja je bila Miljana Kulić koja je imitirala Zoricu Brunclik, a osvojila je nagradu  od 5.000 dinara.

Miljana je pobedila i po mišljenju stručnog žirija i to nakon što je Dragan Marinković Maca rešio da napusti takmičenje i iscepao papir sa glasovima. On je uz psovke napustio studio.

Nagradu glasača na Fejsbuku pripala je Kristini Kiji Kockar i Gordani Džehverović koje su pevale pesmu Lepe Lukić "Naslednica".

Luna Đogani i Sara Reljić su ubedljive pobednice ove "Zadrugovizije". One su osvojile 39 odsto glasova, a pevale su duet grupe "Funky G" i Ivana Ivanovića Đusa. Kao nagradu dobile su paket hrane i 10.000 dinara.

 

 

 

Komentari (6)

mimy

10.04.2018 09:47

SRAMOTA ZA STRUCNI ZIRI I NOVINARE. MILJANA JE SVE SAMO NE IMITACIJA ZORICE BRUNCLUK. Sta je ona imitirala......stavis sinteticku periku i cvece i ti si Zorica. Kad vec nema glas bar da je pokrete imitirala.Miljana je lujka pa lujka i njoj su se smejali a ne imitaciji. MACA je u pravu sto je napustio studio.

Plavi

10.04.2018 10:02

U ziriju se greskom nasao Maca. Covek ili nije normalan ili je pijan. To je vise puta pokazao i dokazao.

Ana

10.04.2018 11:27

Najveci gubitnik je Slobodan.U Zadrugi je bez honorara da bi postao poznatiji kao pevac.A njegove ljubavnici dobi nagradu za pevanje.Od sada CE ona da ga izdrzava kao pevacica .Ljudi ga sve manje vole jer se pokaze kao los covek, mlakonja I lencuga.Cak I sad kad je mogao da zasija nije iskoristi.Glup covek Ali valjda ce bolje da zive jer je Luna propevala.

nidje veze

10.04.2018 12:03

Skandal i sprdnja sa narodom!!!!

s

10.04.2018 13:08

otkuda ovoliko forsiranje Miljane, kome je bila zabavna ona imitacija sinoc? skoro svi su bili bolji od nje..

Plavi

10.04.2018 13:34

Nije moglo bez namestanja rezultata.