Nena i Bane
Youtube printscreen
Nena i Bane

Youtube printscreen

Nena skočila na Baneta, Foto: Youtube printscreen

Nena Petrović i Bane Čolak nekada su zajedno delili isti krevet, ali su potom emocije nestale kada je pevačica bacila oko na novog ukućanina Nikolu Arsića, zbog čega je Čolak bio ljubomoran.

Sada su sve češći sukobi između njih, a sinoć je Bane rekao Neni da nema potrebe da se svađa sa Milicom Dugalić i Snežanom Mišković Viktorijom. Pevačica je za svoju koleginicu Milicu imala komentare koje po Banetovim stavovima nisu bili na mestu, dok se sa Viktorijom raspravljala.

- Seljančica jedna mala. Napada tu ljude. Mi ovde pričamo o Milici Dugalić, ne o Viktoriji. Vidiš kako poštuješ ženu koja treba da ti bude uzor u muzici. Ti pričaš preko nje, o kom poštovanju ti pričaš?! Kada Viktorija uđe, ti treba da ustaneš - rekao je Bane.

Nena se pravdala rečima kako poštuje Viktoriju, a onda je savetovala Čolaka da gleda svoja posla i da se ne meša u njene svađe sa ostalim cimerima.

- Seljanka jedna mala. Provocira Milicu. Rekla joj da joj je*e mater. Seljanka! Zna da potkači, a žena joj nije reč rekla - nastavio je Čolak, nakon čega je Nena fizički skočila na njega.

- Ma ajde bre babetina jedna matora. Alo! Ćuti! Sada ću da ti napravim problem - pretila je Nena.

Komentari (2)

uzicanka dara

05.12.2017 18:57

@nedjo - mucenica koju ce bog i sveta petka pogledati.samo zato sto je ovom seljacini dala jer druge nece ni za zivu glavu u krevet sa seljacinom.