Luna i Sloba
Printscreen
Svađa jer je Luna odala tajnu

printscreen

Svađa jer je Luna odala tajnu, Foto: printscreen

Naime, Luna je dobila mogućnost da se čuje sa majkom, samo ako bude odala neku tajnu iz rijalitija, Drvetu mudrosti. Nedugo zatim ona je Drvetu otkrila da su Teodora Džehverović i Anđelo Ranković imali seksualni odnos u rijalitiju, a njena nekadašnja drugarica je za to saznala od novinara koji su Luni postavili pitanje sa željom da saznaju zbog čega je to uradila.

Nakon Luninog postupka, Teodorina majka je odlučila da prokomentariše celu situaciju:

- Ja dve nedelje od ulaska u rijaliti nisam verovala Luni, ona gazi preko leševa da bi stigla do svog cilja. Što se tiče Slobe, on je izdao svoju ženu, šta njemu znači Teodora. Sinoć je Luna izjavom da nema razloga da se izvini Kiji, sve rekla o sebi, kao i da je njoj to sve vrh vrhova. Nema nikakve moralne vrednosti, ništa joj nije ni sveto ni vredno - ljutito je rekla Teodorina mama Gordana za Pink.rs.

- Ništa mi to nije čudno, uopšte nisam razočarana, ljudi su takvi kakvi su. Razočarana sam jedino time što sam imala malo lepše mišljenje o Luni. Ona je pokazala ko je. Svi su znali šta su imali Sloba i Luna od samog početka, ali je Teodora ćutala i branila. Sinoć je pokazala da Kiji nije htela da priđe. Mislim da je Teodora shvatila ko joj nije prijatelj. Razočarala me i Anabela u onom trenutku - dodala je ona.

Pevačicina majka sada daje zeleno svetlo Teodorinoj i Anđelovoj vezi, a otkrila je i da li misli da su se zaista prepustili strastima u "Zadruzi":

- To niko nije video, to oni pretpostavljaju i misle svi da su oni nešto imali. Ona (Zorana) je čula, nije videla. Ali i da su to uradili mi nemamo ništa protiv, mislim da se moja Teodora stvarno zaljubila i Anđelo se definitvno zaljubio. Tolika strast i energija vlada između njih, to čovek može samo da poželi. Ne bih volela ja to lično da gledam, ali ako su uspeli to tako da urade da niko ne vidi, onda im svaka čast - završila je Gordana Džehverović.

Pročitajte i:

Komentari (11)

Ujka Zitko PFK

19.11.2017 19:58

Neko prodaje drvene kasike na ulici da prezivi,a ovi gilipteri na tudj racun gledaju da prezime u toj ustanovi.Vazno je da dolaze izbori brm brm

bozana pidzula

20.11.2017 05:10

@Ujka Zitko PFK - pa sto deda rasasin se ne prijavi na ahdiciju,mozda da prodje.ziza jeste stariha od dede radasina mada je radasin ozenjen,ali nikad se ne zna?moda baba da zelene svetlo,jer na keaju bitna je lova pa ce rane precare pre da se zacele.

mirs.

19.11.2017 22:28

Bolje neka gleda svoju ćerku.

Simke

20.11.2017 04:57

@mirs. - Ona daje moralni jsud o nekom. Pa njena ćerka je bila kod Ćazima u poreču "na obuci". Matora ćuti i ne palacaj više.

medic

19.11.2017 23:25

Pogledajte Dejana talk show ostavio me trudnu...na koga Luna da bude covek? Ista majka. Dno.

jovan

20.11.2017 14:34

@medic - Nekada su se rasturacice brakova zvale kurve, pa drolje, pa svalerke, a sada se zovu ljubavnice jer vode ljubav sa ozenjenim covekom. Epiteti se menjaju ali su ih svi uvek pogrdno nazivali.

nada

19.11.2017 23:44

A sta je sa Luninom vezom sa covekom koji je isto ozenjen Aleksandrom Pozgaj ucesnikom Parova ??????????? I tu je Luna bila u vezi opet kao ljubavnica - mala voli tudje jer nema svoje - uzas !!!!!!!!!!!!!! Seksa je uvek bilo dali u Farmi ili u Zadruzi i ne vidim problem !!!!!!!!!!!!

DANKA

20.11.2017 04:59

@nada - Malo pričaj o ljubavnicima svoje ćerke i njenom životu. Pusti tudju decu da uživaju u čarima života. Ko si da daješ sud o nekom. Batali se ženo čorava posla.

Nebitno

20.11.2017 09:16

Ko bi normalan bio učesnik rijalitija?! Da li je ikad prava zvezda ušla u rijaliti? Naravno da ne, imaju pravi posao kojim se bave. U rijaliti ulaze samo neki anonimusi željni pažnje, makar i negativne. A za tu nezasluženu pažnju su krivi mediji i gledaoci.

jovan

20.11.2017 14:32

Niko ne veruje Luni. Ona gazi preko leševa da bi stigla do svog cilja. Ako treba izdace i Slobu.

slob

20.11.2017 17:56

Ako imas moc da nekog usrecis, nema razloga da to ne uradis. Napisao je Slobodan na Tviteru