Zadruga
Printscreen
Zadruga

Printscreen

Zadruga, Foto: Printscreen

Maca Diskrecija i Bora Santana imaju odnos kao mačka i pas - nekad se vole, nekad ne podnose.

Ipak, čak i kad se svađaju, oni uveče završe u krevetu. Trenutno su njih dvoje u dobrim odnosima, jer se pripremaju za ozbiljan nastup u "Amidži šou", a jedna stvar koju je Maca izgovorila, šokirala je sve.

Bora i Maca

Printscreen

Bora i Maca, Foto: Printscreen

Naime, na pitanje šta nekog može da natera da pljune neku osobu, što je Bora nedavno uradio Maci, on je dao sledeći odgovor:

- To sam i ja sebe pitao. Valjda sam video da to drugi rade, pa ti uđe u glavu, takva je sredina. Ja jesam nju pljunuo dva puta i mnogo mi je žao zbog toga, ja sam se njoj izvinio i čudio sam se da sam to uradio - rekao je Bora.

- Rekao si mi da si morao da me pljuneš da me ne bi udario - dodala je ona, braneći ga.

Upravo ova rečenica iznenadila je sve, a posebno Lepog Miću, koji je rekao da Maca brani Boru za taj postupak, iako to ne bi trebala da radi...

 

 

Komentari (3)

Jana

14.11.2017 10:27

Ili ga izbacujte ili ce narod napraviti cudo mislim na Micu a ja cu se licno potruditi da nazovem italijansku tv koja isto ima rialiti koja zbog sittnice izbacuje ucesnike svoje pa cu lepo da kazem kako se ponasaju na nasoj nacionalnoj televiziji pa da vidite kako ce vas oni lepo prozvati da vam bude za primer ubuduce.

buba

14.11.2017 16:12

@Jana - ...Italijanski TV!!! ha,ha,ha,ha..... daleko smo mi od Italije! Jano, probudi se, u Srbiji si! Ovde je sve dozvoljeno! Devojke su nam klonirane, sve se bave prostitucijom i to se reklamira! Momci se dokazuju kako su veliki j....ci, "baja do jaja"! Sve je ovo LUDILO, seks, droga,roken rol i ZADRUGARI!

Griffin

16.11.2017 08:28

@Jana - Ti si neki Bot Golubovicke? F odeljenje.