Zadruga logo, ulazak
Promo
Bora i Anđela čekali izbacivanje

Youtube printscreen

Bora i Anđela čekali izbacivanje, Foto: Youtube printscreen

Ukućani su sinoć morali da se oproste od još jednog člana "Zadruge". Anđela Lazić dobila je najmanje glasova publike, ukućani su se složili da bi najbolje bilo da Miljanu Vračeviću ove nedelje uruče nominaciju, dok je Bora Santana direktno nominovan zbog nasilničkog ponašanja.

Zadrugari su dan proveli u izolaciji, a onda je došlo vreme za igru, u kojoj su morali morali da stave čarape na glave i da loptom koja visi obaraju flaše.

U igri se najbolje pokazao Miljan Vračević, tako da su njemu duplirani glasovi. Nakon svega voditeljka Dušica Jakovljević je Ognjenu javila kakvo je finalno stanje sa glasova i otkrila ko mora da izađe sa imanja.

"Vašom odlukom, Miljan Vračević dobio je 70 odsto, 19 je imao Bora Santana, dok je Anđela osvojila 11 odsto podrške gledalaca", saopštio je Ognjen nakon čega je Anđela teška srca morala da napusti Belu kuću.

Svi su odmah potrčali da je izljube, jedino su Sloba i Luna mirno sedeli. Da li su ustali na kraju da se pozdrave sa Anđelom, pogledajte u snimku koji sledi.

 

Komentari (1)

nedjo

08.01.2018 23:49

ovo nas je pogodilo direktno u petu