Jelisaveta i Miloš
Petar Dimitrijević
Jelisaveta i Miloš

Petar Dimitrijević

Jelisaveta i Miloš, Foto: Petar Dimitrijević

Dok Miloš Teodosić boravi u Crnoj Gori, Jelisaveta Orašanin sa deverušama i kumom, drugaricom iz detinjstva, pravi poslednje pripreme za svadbu koja će se održati u nedelju u restoranu “Topčiderac” na Senjaku.

Svadbu će obezbeđivati 10 pripadnika privatnog obezbeđenja, a sve mere su preduzete kako bi Jelisaveta i Teodosić bez ikakvog ometanja proslavili sklapanje bračne zajednice.

Jedna od rigoroznijih mera je da će tokom čitavog dana u restoranu biti postavljeni ometači za dronove.

- Par je želeo po svaku cenu da osigura privatnost. Kako nisu želeli da se svadba pretvori u cirkus, zvali su nekoliko desetina zvanica, a potrudili su se da se svi osećaju maksimalno opušteno, a ne kao da su pod budnim okom javnosti - kaže naš dobro obavešten izvor.

Jelisaveta Orašanin

Printscreen

Jelisaveta Orašanin, Foto: Printscreen

Ono što će svi gosti morati da imaju jesu pozivnice, bez kojih niko, čak ni prijatelji, ne mogu da uđu.

- Sala će biti posebno dekorisana, a Jelisaveta je danas privela kraju sve dogovore o detaljima. Miloš joj je sve prepustio jer veruje u njen sud, ali i osećaj za estetiku - kaže dalje naš izvor i dodaje da će matičar doći u restoran.

- Teo je bio za to da matičar dođe u restoran u nedelju, kako bi odmah sklopili građanski brak, ali i kako bi svi gosti bili prisutni kada izgovaraju sudbonosno “da” - završava naš izvor.

Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin crkveno venčanje odložili za posle Evropskog prvenstva koje će biti održano u septembru.

- Jelisaveta nije želela da brza i da Milošu stvara pritisak, te su se dogovorili da se venčaju u crkvi tek posle septembra, kada Teo bude rasterećen obaveza oko treninga i utakmica - kaže naš dobro obavešten izvor.