Seksi igrice u Aja Napi na Kipru
Printscreen Youtube
Seksi igrice u Aja Napi na Kipru

Printscreen Youtube

Seksi igrice u Aja Napi na Kipru, Foto: Printscreen Youtube

Ovo kiparsko odmaralište do skoro je bilo poznato po ludim provodima, a onda se pojavio snimak koji je to ludilo podigao do neslućenih visina.

A to ludilo sadrži, između ostalog, žurke sa opijanjem i striptizom sa seksualnim igricama po noćnim klubovima.

Kiparska policija se navodno trudi da suzbije ludovanja, ne bi li ovom mestu očuvala epitet popularnog odmarališta sa, koliko-toliko, normalnom zabavom.

Turiste na ulicama Aja Nape domaćini tradicionalno pozivaju u barove, gde ih ohrabruju da piju velike količine alkohola i igraju igrice sa ispijanjem alkohola.

A kako te "alkoholne igrice" izgledaju, najbolje opisuje snimsk koji se pojavio na internetu, a na kojem se vidi muškarac koji se naginje nad golišavu ženu i iz njenih usta prvo izima parče limuna, a onda ispija tekilu koja je "servirana" na njenom međunožju.

Druga decvojka u toplesu "bori" se s muškarcem koji leži na podu bara. Prvo ga ljubi u usta, a potom se na snimku vidi i mladić koji iz balona udiše "gas za smejanje".

Ovakve seksi zabave popularfne su i na drugim turističkim destinacijama, a najluđe su, kako prenose britanski mediji, ipak na Kipru, i to baš u Aja Napi.

Ulaz na ovakve zabave košta od 50 do 60 evra, a obuhvata dva sata opijanja bez granice i "sve što se potom desi".

Na Kipru godišnje odmara oko milion turista iz Velike Britanije, zbog čega vlasti obe ostrvske države rade na tome da sve ostane u granicama normale i bezbedno, pošto se oko 69 odsto incidenata u kojima učestvuju britanski turisti završi hapšenjem, hospitalizacijom ili smrću.

Ti incidenti povezani su s preteranim konzumiranjem alkohola, koje neminovno dovodi do tuča i saobraćajnih nesreća, navode britanski mediji.