Najbrži doručak
Bakina kuhinja
Najbrži doručak

Bakina kuhinja

Najbrži doručak, Foto: Bakina kuhinja

Nemate ideju šta da na brzinu spremite za doručak. Šta mislite o nečemu što je toplo, a ostaje ukusno i ohlađeno tako da ga možete poneti i na posao. Evo još jednog rešenja kako da napravite ukusan omiljeni obrok, ako u kući imate malo bajatog hleba.

Potrebno je:

200 g sira
kriške starog hleba
2 jaja
1 kašika kisele pavlake
200 g suhomesnatog
100 g rendanog kačkavalja

Priprema:

Hleb iseći na kriške, a jaja izmutiti pa pomešati sa izdrobljenim sirom i pavlakom. Svaku krišku hleba umočiti sa obe strane u fil i ređati u pleh. Pek papir staviti na dno. Odozgo preko hleba stavite ostatak fila i seckano suhomesnato po izboru i malo rendanog kačkavalja, može malo i susama. Peći na 200 stepeni Celzijusa, oko 15 minuta.