Naida Gadžo
Alo!/Masanori Jošida
Naida Gadžo

Alo!/Masanori Jošida

Naida Gadžo, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Naime, u emisiju "Jutanja kafica" došla je pravnica Violeta, koja je objasnila koja je sve dela napravila Naida svojim divljanjem u studiju i kakve bi posledice mogla da snosi.

"Ukoliko Ružica odluči da tuži Naidu, tvoja devojka može završiti u zatvoru ili biti proterana iz zemlje", rekla je Violeta. Ove reči pogodile su Nenada koji je bez ikakvog razmišljanja odgovorio:

"Ako se to desi, i ja idem sa njom za Sarajevo!"

Pogledajte kako je Naida upala u studio:

 

Komentari (7)

Nevena

03.01.2018 17:00

Podrska Naidi i Nenadu! Nenad voli Naidu _ Ruzica pravi igricu i hoce da je protera iz Srbije... Rezultat protera ce i Nenada! Ruzica Nenadu psuje mrtvu majku , sa Brendonom osmisljava igricu koja ima neocekivane posledice, a sa ljubavnikom srbomrzcem i milogorcem Perovicem atakuje po Nenadu na najprljaviji nacin vredjaju ci mu preko njega mrtvu majku po zna koji put! Sta rade neprijatelji svega srpskog Ruzica i Perovic na Happy tv sa nacionalnoj tv ... pitaju se Srbi!

Globus

03.01.2018 18:02

@Nevena - Au,kakve konstatacije!Svasta.

,,Devojka,,

03.01.2018 17:09

To je ono kada ti padne mrak na oci ,jer osim sebe nikoga ne vidis.Posle mozes da se kajes...ali kasno je.Mala se zestoko umislila I zaigrala.Sada moze samo da se pita,ako se uopste I pita,gde joj je pamet bila.

Prle

03.01.2018 17:15

ROGATA STOKA SE VEZUJE !!! Ne pusta se da seta tek tako !!!

nedjo

03.01.2018 17:30

ko je bre ova uličarka?

kimi

03.01.2018 17:50

čujjj molim te pravnica Violete....normalna pravnica nikad neće doći u vilu Parova i objašnjavati narodu kakve pravne posledice može imati izvesna Naida....ova pravnica je završila prnjavorsko pravo i njezine izjave niko neće tumačiti kao relevantne....svaka pm se predstavlja i mlati titulama.... kome priča ??? koga savjetuje??? svaka budala zna da stranac može biti protjeran iz zemlje radi običnog remećenja javnog reda i mira...ovoj Naidi je režija dozvolila ovu scenu...dosta sra*a čovječe.

JaBA

03.01.2018 18:35

Dodji u Sarajevo bujrum ovdje nisu bokseri kao Kralj Mili necemo ti nista opusti se i uzivaj u Bosanskim specijalitetima ..