Greške zbog kojih muškarci beže od žena
Shutterstock
Greške zbog kojih muškarci beže od žena
Greške zbog kojih muškarci beže od žena, Foto: Shutterstock

Reklo bi se, sve imaju mladost, lepotu, posao, a ipak su same. One se žale na nedostatak muške inicijative, na mušku nezrelost i nespremnost za ozbiljnu vezu i brak. Međutim, zaboravljaju da svaki dečak želi da odraste i postane junak, zato, drage dame, razmislite malo i o onome što vi radite u vezama. Evo nekoliko stvari koje žene rade, a koje muškarce odvode daleko od njih.

 

Ne razumete muškarce
Žene koje razumeju kako muškarci funkcionišu cene ih zbog zbog onoga što jesu. Upravo zbog toga, njima polazi za rukom da žabu pretvore u princa. S druge strane, ogorčene, frustrirane i prevarene žene imaju običaj da dobre muškarce pretvore u žabe jednim poljupcem.


Ne cenite sebe
Ukoliko trčite za muškarcima koji prema vama postupaju loše ili vas privlače zauzeti muškarci, psiholozi kažu da jednostavno ne cenite sebe. Sve dok se to ne promeni, žena će biti sama ili u lošoj vezi, jer nijedan muškarac ne može poštovati ženu koja mu dozvoljava da se prema njoj ponaša loše.


Vi biste da ga promenite
Nema ništa gore za muškarca nego da upozna ženu koju želi da ga odmah pretvori u svoj sledeći „projekat“. Svaki muškarac želi da bude cenjen zbog onoga što jeste.


Hoćete da ga vežete
Ovo je jedna od najvećih grešaka koje žene prave. Nakon jednog sastanka i poljupca, žene često pomisle da su nekim magičnim načinom „u vezi“. Međutim, istina je da muškarci imaju gotovo primitivne nagone, kao i da više od žena vole svoju slobodu. Dodajte tome i ljudsku prirodu, koja izmicanjem reaguje na nečije pokušaje da ih se zgrabi.

 

Muški princip

Mnoge uspešne žene ne mogu da privuku i zadrže muškarca. Takve žene stalno pokazuju da mogu sve same, pa se muškaraci opravdano u tom odnosu pitaju koja je njihova uloga.