Odmah je kročila na scenu: Nada Topčagić
Rajko Ristić
Odmah je kročila na scenu: Nada Topčagić

Rajko Ristić

Nada Topčagić, Foto: Rajko Ristić

Nadu je pozvao biznismen iz Nemačke koji želi da na mestu na kojem se nalazi njena kuća na Tari sagradi zgradu sa apartmanima za izdavanje. Ponudio joj je 170.000 evra.

- Biznismen je Nadi ponudio 150.000 evra. Ona nije odmah odgovorila na ponudu. Odluku nije mogla da donese, a da se ne konsultuje sa suprugom Zlatkom. Kupca je zamolila da je sačeka nekoliko dana da razmisli o ponudi. Sa Zlatkom je izvagala šta bi time dobili, a šta izgubili. Primamile su ih pare, međutim, oboje su veoma vezani za kuću, kao i njihov sin Miroslav, koji tamo često odlazi sa porodicom. Kada su sve sabrali, rešili su da ipak zadrže vikendicu - otkriva izvor "Kurira" i dodaje da je Nemac bio spreman da dodatno plati za kuću.

- Nakon što je Nada saopštila svoju odluku, gospodin je hteo da doplati još 20.000 evra samo da bi mu je prodala jer je planirao na tom mestu da sagradi zgradu za izdavanje. Topčagićeva se nije složila čak ni sa tim i odustala je - kaže jedan pevačicin prijatelj.

Nadin suprug Zlatko Đorđević je za "Kurir" rekao:

- Ma ima tu svašta. Eh da je samo on hteo da kupi kuću. Postoji zanimljiva istorija, koju ću vam jednom prilikom ispričati, sada nemam vremena jer vozim - rekao je folkerkin muž.