Nadežda Biljić
Screenshoot Youtube
Nadežda Biljić

Screenshoot Youtube

Nadežda Biljić , Foto: Screenshoot Youtube

Pinkova zvezda Nadežda Biljić noćas je imala vrelu akciju sa Banetom Čolakom. Njih dvoje su se mazili i dodirivali ispod pokrivača, ali još uvek nije poznato da li je došlo do seksualnog odnosa.

Ceo današnji dan njih dvoje se ponašaju kao da se ništa nije dogodilo, pa ostali ukućani verovatno ni ne znaju šta se sinoć dogodilo.

Ipak, Bora Santana je jedini koji ima neku predstavu o celoj ovoj situaciji, što je otkrio u razgovoru sa Mikijem Đuričićem.

- Sinoć Nadežda kaže "Dođi u krevet kod mene i Baneta". Onaj Čolak, on je mentol, izgleda ne zna sa ribama. Ja kažem njemu "Ti je zagrli odavde, ja ću odavde, da pravimo sprdnju". Odmah sam je uhvatio za gu*u, ona ništa. Čolak okrenuo leđa, reko "Da li si ti normalan". Ja odem iz kreveta. Šta sam da je hvatam, umesto da se okrene i on da pravimo sprdnju. Pokazala celoj kući si*e, od kreveta do kreveta išla, pokazuje silikone. Kaže "Dodji da mi razbiješ, Boro, maler" mrtva ozbiljna. Još mi to treba, ko će meni da skida maler - ispričao je Bora dok se Miki smejao.