Janjuš i Nadežda
Screenshoot Youtube
Janjuš i Nadežda

Screenshoot Youtube

Janjuš i Nadežda, Foto: Screenshoot Youtube

Posle fizičkog kontakta i tuče kada je Jelena Krunić udarila dva puta Nadeždu Biljić koja se nije ni pomerila i samo se prepustila, mlada pevačica se vratila sa hlađenja iz dvorišta i otkrila jezive stvari. 

- Nemam problem da pričam o periodu kad sam se alkoholisala. Bukvalno imam rupu u životu od pet godina, tražila sam spas u alkoholu. Ide se sa porodicom na seanse i problem se rešava u krugu porodice. Ne smem da okusim ni kap alkohola zbog toga, ali i zbog zdravlja. Nemam više problem da stanem posle dva, tri pića. Došla sam do te faze zato što nisam umela da stanem. Ja sam prekršila tu seansu, prestala sam da pijem lekove i ušla sam ovde - rekla je ona, a zatim je priznala da je zbog lekova imala ozbiljne zdravstvene probleme:

 

 

Svadbaaa idemoo radimooo <3 <3 <3

A post shared by Nadežda Biljić (@nadezdabiljic) on Jun 3, 2017 at 8:10am PDT

 

- Mene su često bolele kosti, ja sam mislila da je reuma, a to je sve zato što nisam smela da pijem alkohol. Ja sanjam čašicu. Svaka kost me je bolela. Sve me bolelo. Plakala sam danima, a ubijala sam se od alkohola. Nisam mogla ni da pevam, ni da idem na tezge. Otkazivala sam nastupe jer nisam imala snage da izdržim sve to. Nanela sam mojima mnogo stresa, skratila sam im život. Nijedan muškarac me nije hteo takvu. Zato sam i propala u poslu i znam da sam doprinela krahu uspešno započete karijere - zaključila je Biljićeva.