Darko i Nadežda
Screenshoot Youtube
Darko i Nadežda

Screenshoot Youtube

Darko i Nadežda, Foto: Screenshoot Youtube

Njihove kolege koje su se sa njima tokom 2008. i 2009. godine takmičili u popularnom šouu bile su upućene u celu priču, jer im se Biljićeva žalila.

- Učesnici te sezone često su zajedno izlazili u priovod, a Darku su mnoge devojke prilazile. Nadežda je bila ljubomorna na obožavateljke koje su pokušavale da osvoje Lazića, pravila je ljubomorne scene, pričala im najgore stvari o njemu samo da bi ih oterala od njega. To je Darko saznao i izbio je skandal - priča dobro obavešten izvor. Nadežda je na kraju Darku priznala osećanja ali usledio je hladan tuš!

Darko Lazić

Dejan Briza/Alo!

Darko Lazić, Foto: Dejan Briza/Alo!

- Folker je saznao šta je Nadedžda radila iza leđa, i očekivano nije joj uzvratio ljubav. Čak joj je u lice sasuo da mu se ne dopada ni kao žena ni kao čovek. "Ružna si i zla, nikada ne bih mogao da budem s takvom devojkom!" vikao je na nju tokom najžešće svađe - nastavlja izvor. 

Nadežda Biljić

Printscreen

Nadežda Biljić, Foto: Printscreen

Nadžeda je Darkovo odbijanje teško podnela. Bila je neraspoložena i besna na sebe što je Laziću priznala da je zaljubljena. Nakon toga se distancirala od njega. Ubrzo je ispala iz takmičenja, dok je Darko osvojio prvo mesto. 

Komentari (2)

TANJA

12.04.2018 12:52

OVA PRICA SE UKLAPA U NASA SAZNANJA O KAKVOM TIPU ZENE SE RADI KROZ NJENO PONASANJE U ZADRUZI.TO JE ONA.

nedjo

13.04.2018 11:22

i darko fin do mojega kad se druzi sa klošarkama starletama...