Nikola Stojčić
Privatna arhiva
Nikola Stojčić

Privatna arhiva

Nikola Stojčić, Foto: Privatna arhiva

-Nikolino telo isplivalo je u Zemunu. Voda ga je od Novog Sada odnela do Zemuna. Bio sam da identifikujem telo i nažalost to je naš Nikola. Hvala svima koji su se trudili da nam pomognu. Ne mogu vam ništa više od toga reći – kazao je za "Alo!" Nikolin otac Siniša Stojčič.

Novosadska policija i rođaci devet dana tragali su za Nikolom koji je poslednji put viđen u sredu uveče oko 21.30 kada je iz Kisača, gde stanuje, krenuo za Novi Sad od kada mu se gubi svaki trag. Nestao je dan pred rođendan. U potragu su se priključili i Nikolini drugari koji su odštampali pamflete na kojima se nalazila fotografija nestalog momka.

U većini autobusa polepljene su fotografije nestalog mladića, dok su Nikolini drugari na različitim destinacijama pokušavali od građana da saznaju da li iko može nešto da im kaže ili su možda videli njihovog drugara u gradu. Nikola je bio đak Umetničke škole “Bogdan Šuput”.

Komentari (7)

GLUMICA

24.06.2016 18:27

ne mogu da verujem da niko nije znao gde je posao i kod koga...da li je otisao na kupanje,kod druga,da li se nekome javio na telefon...Boze,1000 pitanja. Mlad decko,ne verujem da se ubio. Mozda mu se desila neka nezgoda na reci ili sta vec. Zalosno u svakom slucaju.

Jelucica

24.06.2016 20:46

@GLUMICA - Evo te i ovde, bolesnice. Sklanjas fokus sa Zokija, pa ćeš i od smrti ovog deteta da praviš cirkus.

GLUMICA

24.06.2016 22:28

@GLUMICA - Ti JELUCUCA nisi normalna osoba.Ides i juris me ,komentarises moje komentare,idi bre leci se i is,is od mene

Jelucica

25.06.2016 10:37

@GLUMICA - E, GLUMICE, lepo ti mene nasmeja, prvo za ovo da nisam normalna... Mislim, šta reći, kad TI TO NEKOM KAŽEŠ, vic godine. Drugo, sestro slatka, ne jurim ja tebe, nego se ti ne možeš izbeći ni na jednu vest iz crne hronike, od tvojih komentara se mogu sastaviti sabrana dela. Znači, ženo, prijateljski savet, leči se dok još nije kasno, a svi koji povremeno pročitaju neki tvoj komentar, zapažaju ozbiljnu progresiju bolesti, od ranije do sada. Mislim, ima leka još.

Branka

24.06.2016 20:03

UZAS! Kako god se dogodilo,nazalost,njega nema vise. TUGA! Zasto se zIVOT PRETVORIO U NISTA! Saucesce porodici,a Nikoli spokoj sa andjelima!

meda

25.06.2016 11:16

O, Boze, a tako sam se nadala da ce se ipak pojaviti ziv i zdrav. Porodici saucesce, dete neka pociva u miru.

roditelj

25.06.2016 14:25

Roditelji treba da razgovaraju sa decom i kada odrastu a ne da svako u svojoj sobi gura svoje muke. I ponavljati da se svega paze. Mom sinu od 35 god i sada simpaticno i korisno zvuci oceva recenica, nemoj u duboku vodu.