Borko Đorđević
Privatna arhiva
Borko Đorđević

Privatna arhiva

Legenda Beverli Hilsa: Borko Đorđević, Foto: Privatna arhiva

Uvećavanje glutealnog dela - zadnjice, počelo je u Beogradu i Sarajevu. Takođe, sa naših prostora, iz Srbije i BiH, krenulo je i pravljenje struka i vađenje zadnja dva rebra. Radi se o 11. i 12. rebru i pravljenju uskog korseta, sa čime su prvi počeli Srbi, a o čemu može da svedoči umetnica Jelena Karleuša - priča za „Alo!” doktor Borko Đorđević, najslavniji hirurg sa Beverli Hilsa.

Sužavanje vagine za 3.500 evra

Đorđević otkriva da je najnoviji trend sužavanje vagine:

- U profesionalnim klinikama i kod uglednih doktora kompletan mejkover košta od 30 do 50 hiljada evra. Kako vagina posle porođaja često biva povređena i deformisana, medicinski pristup omogućava intervenciju, njenu popravku i sužavanje. Uvećana vagina kvari odnose dame i njenog partnera, jer izaziva nezadovoljstvo. Stvara i psihološku bol. Sužavanje vagine je postalo česta operacija na našim prostorima, naročito kod mladih Albanki. Cena ove intervencije je od 3.500 do pet hiljada evra.

Ovaj lekar srpskog porekla izgradio je svetsku karijeru ulepšavajući najveće svetske zvezde, glumice i zabavljačice, poput Zaz i Eve Gabor, žene Frenka Sinatre, Elton Džona, a u poslednjih godinu dana doktorove pacijentkinje bile su i mlade zvezde, poput Britni Spirs, koja je radila abdominoplastiku posle poslednjeg porođaja, i Lejdi Gage, koja je letos u Igalu radila liposukciju za potrebe promovisanja svog novog albuma.

Prema njegovim rečima, estetskoj hirurgiji nije strano pravljenje dvojnika, što se radilo i na VMA.

- Na VMA su napravljena četiri dvojnika Sadama Huseina. To je rađeno u vreme profesora Brane Pantelića i Miće Đuričića. Ja sam napravio tri ljudske kopije Elvisa Prislija u Americi - tvrdi on.

Kako kaže doktor, operacijama se više podvrgavaju naše dame nego muškarci. Naime, žene su te koje više menjaju izgled, i to u odnosu tri prema jedan.

Jelena Karleuša

Dejan Briza

Karleuša može da posvedoči o vađenju rebara, Foto: Dejan Briza

- Muškarci se najčešće podvrgavaju neinvazivnim metodama. Naime, gospoda uglavnom koriste botoks i hemijski piling, dok su najčešći zahvati koje žene u Srbiji rade punjenje usta i uvećanje dojki. U srpskoj tradiciji uvećanje dojki i usana je simbol plodnosti i uspeha. U poslednje vreme radi se i uvećanje glutealnog dela - rekao je on.

Đorđević ističe da operacije kod plastičnog hirurga nisu samo estetskog karaktera, one su i deo vrlo važne psihološke terapije.

- Dame lošeg izgleda su nesrećne, a posle operacije su srećne. Plastični hirurg kakav sam ja ih leči od depresije i hroničnog nezadovoljstva sobom. Veliku ulogu u podmlađivanju organizma i tela ljudi danas imaju masne matične ćelije, koje služe za voluminozno lečenje i podešavanje. To je nova medicinska legitimna metoda, koja se sve češće primenjuje i kod nas. Ja pokušavam da je usavršim... - kaže on.

Komentari (8)

Sveta

30.10.2016 21:11

Interesantno je koliko takozvanih Srba kada dobiju američko državljanstvo negativno pričaju o Srbiji i Srbima. No, kada se vrate u zavičaj hoće da uvedu ameriku kod nas. Ako toliko vole ameriku zašto se vraćaju u napušteni kraj kada nisu u stanju da izgrade bolje promene i otvore vidike lokalcima.

Aha

31.10.2016 01:30

@Sveta - Pu, m. mu njegovu, a sto on da uspe kad ja ne mogu?-jel tako burazeru? Ovaj zivi tamo u onom "raju" u Americi, a ti ovde gulis krompir. Kad bi samo htela da mu crkne krava...Nikad se mi necemo opametiti. Zloba curi i na nos i na usi.

Vule

31.10.2016 03:06

@Sveta - Vracaju se glupi Sveto samo i iskljucivo radi LJUBAVI jer su sve drugo u zivotu ostvarili

NOLAN SMIT

30.10.2016 21:39

NE LAŽI ĆORAVI.

Dragy

30.10.2016 22:04

Zato što se "amerikanac" ne postaje za badava!!

mmne

31.10.2016 01:33

doticni nikad nije praktikovao plasticnu hirurgiju u SAD jer nema licencu….specijalizaciju mu je potpisao pukovnik prof pandelic sa vma….nikad je nije odradio (staz) radio je na crno u svajcarskoj kod nekih ginekologa i napravio dar mar (finansijski)….presao u cg….sad soli pamet srbima koje pljuje u americi….totalno beznacajan lik tamo….ovde ga dizu u zvezde….tja…srbija….

tv gledalac

31.10.2016 11:58

@mmne - I meni je ovaj kad je bio kod Marica na tv licio na sve samo ne na lekara. Jos kad je poceo da prosipa pamet o nasim dogadjajima i politicarima da ti se smuci. On zna ko je i sta radio i kako je nama bilo devedesetih i dvehiljaditih a ziveo u SAD.

Драгомир

31.10.2016 06:36

Врћање невиности је хит.Уклони се бубна опна па се накалеми у вагини!Само,бато,проблем је што када разговараш са том девојком немо' да те чуди када при разговору подиже ногу да би те чула шта збориш.