Sa bebom na posao: Tamara Tripić
promo
Sa bebom na posao: Tamara Tripić

promo

Sa bebom na posao: Tamara Tripić, Foto: promo

„Imali smo neki iznenadni sastanak, a nisam imala kome da ostavim bebu. Imam troje dece, a suprug je dvoje starijih vodio na rođendan, pa sam ja Stefana povela u DS”, započinje Tripićeva sa osmehom priču za „Alo!” i ističe da ženama nije lako da usklade karijeru i porodicu. „I u Srbiji i u svetu, a to se vidi po izveštajima Ujedinjenih nacija, ženama je užasno teško da naprave balans između posla i porodice.

Država nam tu baš nešto mnogo ne olakšava, ali ja imam tu sreću da mi suprug daje podršku, pa onda nekako uspevam”, kazala je Tripićeva i dodala da su njene stranačke koleginice bile oduševljene neočekivanim gostom. „Super su reagovale kada sam se pojavila sa Stefanom, a i on je uživao. Ponela sam mu igračke, tako da je imao zanimaciju da nam ne smeta dok radimo”, kazala je potpredsednica DS-a. 

Komentari (4)

Bety Boop

17.10.2016 08:57

Bas lepo! Secam se i neke SNS-ovke koja je vodila bebu na posao. Kada bih to uradila ja, dobilabih otkaz.....Povraca mi se.

Tanja

17.10.2016 10:09

E bas hitan sastanak kao da nesto posebno rade, a slika je izasla spontano u medijima kao i clanak. Dno dna da neko.koristi svoju.bebu za politicku propagandu.

Deniro

17.10.2016 10:42

Show must go on..ili Cirkus se nastavlja....

Vule

17.10.2016 19:36

VRLO NEKULTURNO I NEPOSLOVNO