Kradljivac Lopov Razbojnik Provalnik
Profimedia
Kradljivac Lopov Razbojnik Provalnik

Profimedia

Ilustracija, Foto: Profimedia

Ako ste od onih koji u svom stanu ili kući kriju novac, nakit i druge dragocenosti, nikako sve to nemojte sakrivati na ovim mestima. Providno je, lopovi znaju za njih!

Kućni sef

Stvar je u tome što je sef potpuno beskoristan ako može ceo da se odnese iz stana, a niko od nas ne drži veliki sef u svom domu.

Ormari i fioke

Lopovi koji su došli da vas pokradu imaju sve alate za obijanje ovakvih skrovišta, pa je njihovo zaključavanje beskorisno.

Korpe za veš

To što je vama neprijatno da preturate po tuđim prljavim stvarima, ne znači da se isto osećaju i lopovi. Njima zaista nije teško da korpu jednostavno izvrnu i pregledaju ima li u vešu nešto vredno.

Iza slike ili ispod lampe

Na ovim mestima, bez obzira što ih najčešće viđamo u filmovima, u stvarnosti ne može da stane mnogo novčanica, a i lopovi uvek pregledaju i slike i lampe.

Zato, budite malo maštovitiji. Lopovi po pravilu nemaju mnogo vremena da preturaju po vašem stanu, pa će pre pobeći bez plena nego dozvoliti da budu uhvaćeni...

Komentari (3)

lol

20.11.2016 16:55

Ne, nego stavi u banku, pa nek oni vrte tvoje pare i zarađuju na njima, a kad treba da ih podigneš, popunjavaj 100 obrazaca, kao da im otimaš, a ne podižeš svoje.

mickey mouse

20.11.2016 18:02

Zaboravili ste nameštaj (pozadinu i dno) koje lopovi takodje uvek pregledaju.

mara

20.11.2016 18:49

Pored ovakve umanjene penzije NEMA SANSE da krijem negde u stanu,Nemam dosta od 1 do 1 ,Ako ovako nastave i ja cu morati kroz tudj prozor da ulazim, Danas nam je zivot pun zamki pa kako da ustedimo pare,