Ko je ubio Jelenu?
Facebook
Ko je ubio Jelenu?

Facebook

Ko je ubio Jelenu?, Foto: Facebook

Ovo, ipak, nije dokaz koji bi policiju moglao da dovede do rešavanje ovog misterioznog slučaja.

- Policija je na početku istrage uzela DNK uzorak od svih članova porodice, među kojima je bila i svekrva. Kako je Jelena živela sa njima, nije čudno da je upravo njen DNK izolovan. Ni nakon ovog saznanja policija nema dokaz da je pomenuta žena eventualni izvršitelj - objašnjava naš sagovornik blizak celom slučaju.

Zorica Marjanović nedavno je i saslušana u policiji

Zoran Ilić

Zorica Marjanović nedavno je i saslušana u policiji, Foto: Zoran Ilić

Prema njegovim rečima, obducenti su sumnjičavi da je ženska osoba mogla da načini veliki broj udarca.

- Jeleni je na nekoliko mesta smrskana lobanja od siline udarca. Prema našem iskustvu, retko je da žena može tako da udara. Mislimo, ipak, da je ubica muškarac jake konstitucije. Moguće da je ženska osoba samo pomagač. Ipak, istraga će uskoro sve razjasniti - kaže naš izvor.

Jelenin svekar

Vesna Lalić

Jelenin svekar, Foto: Vesna Lalić

Inače, obducenti koji su nekoliko sati temeljno radili na slučaju svirepo ubijene pevačice, pre nego što su njeno telo predali porodici, uzeli su njenu krv, urin i sadržaj iz želuca. Kada je Više javno tužilaštvo u Beogradu zatražilo veštačenje, oni su sav materijal podvrgnuli analizi, kako bi se utvrdilo da li je nesrećna žena možda i trovana. Te analize traju dugo, ali se rezultati mogu očekivati uskoro.

Povodom novih detalja iz istrage, Vladimir Marjanović, svekar ubijene pevačice, izjavio je juče za „Alo!“ da porodica očekuje da slučaj što pre bude rasvetljen.

Inspektori i  juče  razgovarali  s meštanima

Milorad Milanković

Inspektori i juče razgovarali s meštanima, Foto: Milorad Milanković

- Sedimo u kući zatvoreni i čekamo da se dogodi i najmanji pomak u istrazi. Mi smo najviše zainteresovani da istina izađe na videlo, baš zato što pojedini mediji vode hajku protiv nas. Naša porodica ništa ne krije, sve je čisto što se tiče događaja. Nisu se slagala vremena, koje smo navodili, ali u trenutku tragedije niko od nas nije imao sat, već smo navodili okvirno vreme kada nas je policija ispitivala - kaže Vladimir i dodaje da su se mnogi ogrešili o njih optužujući ih za zločin bez čvrstih dokaza.

- Nebrojeno puta je objavljeno da je porodica umešana u ubistvo. Pojedini samo ponavljaju: „To je porodica, to je porodica.“ Tako samo pomažu ubici, koji je na slobodi. Kada tako napišu, ispada kao da znaju ko je ubica. Uporno optužuju porodicu Marjanović, kao da im je ubica rođeni brat, pa hoće da ga zaštite! Toliko su nas ocrnili u novinama, da nam više niko ne veruje kada nešto kažemo. Oglasićemo se kada uhvate ubicu i tada ćemo dokazati da smo od početka govorili istinu - tvrdi Vladimir Marjanović.

Policija obilazi nasip da ubica opet ne napadne!

Inspektori MUP-a Srbije juče su bili na nasipu u naselju Crvenka u redovnom obilasku i kontroli. Kako saznajemo, obišli su naselje i raspitivali se da li je neko od meštana primetio nešto neobično, kao i da li su u kraju videli nepoznatu osobu ili automobil. Raspitivali su se da li se neko sumnjiv eventualno interesovao za rezultate istrage. Policija sumnja da će Jelenin ubica napasti novu žrtvu na nasipu, ali iz predostrožnosti redovno obilazi mesto događaja. Njihova istraga je preusmerena na Borču zbog pretpostavke da se ubica, kao i saučesnici tamo kriju.

Komentari (16)

Rajkan

06.05.2016 05:18

Mislim da je ubica u uzem krugu porodice od svega do sada procitanog. E sad, ako grese tekstovi u medijima koje citam onda gresim i ja... mada... niko ne presretne devojku koja trci i ubije je tako sto joj smrska lobanju... poenta je da tu ima nesto mnogo vise nego sto uza porodica govori i sta se zaista tu dogodilo.

dasa

06.05.2016 06:21

pa sta hoce policija jos.pritezi to i ne pustaj dok ne kazu sve sto znaju,a znaju sve.izgleda da ovu vracaricu neko stiti,neki klijent iz visokog drustva.

Sladja

06.05.2016 06:29

Koji kontradiktoran naslov, nema dokaza a izolovan svekrvin DNK, ako to nije dokaz zbog cega su onda uzimali uzorak DNK od svih clanova porodice , svi su ziveli zajedno a samo svekrvin DNK izolovan na trenerci,

uzas

06.05.2016 09:37

@Sladja - da, ispada ako ja sad zivim sa nekim onda taj neko moze slobodno da me ubije ono i ako ne nadju predmet onda nikom nista.

goran

06.05.2016 07:26

Ima logike da je zena ubica. Kada si dete zene obicno kazu da dete nemoj tući po glavi. A mislim da je to logika.Zasto nebi bila zena.

GLUMICA

06.05.2016 07:29

UBIJENA je u kuci i odnesena na nasip.....svi ukucani znaju istinu a svi cute.DNK ukucana je neupotrebljiv jer je mesto zlocina kuca u kojoj zivi.Policija trazi bilo koji dokaz koji ce biti upotrebljiv...zato je jako tesko ovaj slucaj potkrepiti i trazi se ili svedok ili krunski dokaz. ova prevarantkinja nadrilekarka je verovatno Jelenu i presvukla pre nego je odneli na nasip.

Mislim

06.05.2016 09:08

Mislim da je mozda neki bolesnik doveden kod svekrve na lecenje i da je mozda u nernom rastrojstvu usmrtio jelenu Jos u kuci A da clanovi porodice da im majka i zena ne ode u zatvor resili se tela.... Zvanicne objave od policije nema tako da mi mozemo samo da nagadjamo...Strasno za to malo dete....

Aleksandra

06.05.2016 09:14

Matora veštica može konja da ubije kolika je...a mržnje joj očigledno ne manjka!

Info

06.05.2016 09:59

Ja kao nekada stanovnik velikoga grada Beograda poznavajuci sposobnosti policije pravosudja prvenstveno inteligentu naroda Balkanski zemalja , temeljno prateci ovaj slucaj zaista sam se razocarao u nesposobnost isti ..

Mina

06.05.2016 14:38

@Info - I ja u tvoju ozbiljnu (ne)pismenost...

sale

06.05.2016 10:00

Prosle godine smo ja i moja supruga voleli da odemo tamo i prosetamo se po prirodi a sad od kad se ovo desilo ne smemo jer nisu otkrili ubicu a mesto je lepo i mirno i fenomenalno za boravak u prirodi , steta

Mina

06.05.2016 14:37

@sale - Slobodno idi, neće tebe niko, ne brini... ovo je bilo sasvim lično ubistvo, a ne delo serijskog pomahnitalog ubice "s čekićem", kako reče svekar...

deki

06.05.2016 10:08

dosadni ste vise! recite da nemate pojma ko je ubica i da se ova ujdurma i izborna kampanja prekine!

sava

06.05.2016 12:02

@deki - izbori su zavrseni, nemamo razloga da se eksponiramo na ovaj nacin .SNS do smrti.

Zoran - Tico - Tico

06.05.2016 11:08

Znate šta kažu oni, iskusni detektivi sa Zapada: Kad se nešto, ovakvo, desi, ne rasplinjujte se! Zločinac je, gotovo uvek tu, negde u blizini i znao je žrtvu, bilo kao naručilac ili izvršilac.

srbin-banat

07.05.2016 15:14

Malo li je .……. ?! Hapsite svekrvu.