ljuta Besna Iznervirana žena devojka
Profimedia
Krvavi nož

Profimedia

Suprugu zarila kuhinjski nož u grudi, Foto: Profimedia

Tužilaštvo je podiglo optužnicu protiv D. D. (39) iz Zagreba, zbog sumnje da je svog supruga pokušala da ubije. Ona se tereti da je 8. aprila ove godine, nakon kraće svađe fizički nasrnula na svog supruga oko 2 sata iza ponoći. Ona ga je prvo udarila šakom u lice, a kada je suprug pobegao na sprat kuće, D. D. je uzela nož i pojurila za njim.

Nesrećni muškarac je pokušao da se odbrani od napada. U prvi mah je uspeo da je uhvati za ruku u kojoj je držala kuhinjski nož, ali ga je D. D. ujela! Kada je konačno uspeo da joj izbije nož iz ruke i baci ga na krevet, D. D. je jurnula i zgrabila nož, a potom ga ubola u grudi.

Videvši da okršaju nema kraja, muškarac je počeo da trči prema izlazu iz kuće, ali žena nije odustajala od svoje namere pa ga je zaskočila s leđa i oko vrata mu prebacila metalni povodac za pse, piše Jutarnji list. D. D. se potom obesila o njega svom težinom s očitim ciljem da ga udavi, ali je nesrećni muškarac neko uspeo da je zbaci. Besna, D. D. je potom razbila staklo na ulaznim vratima i gađala supruga povećim parčetom stakla.

Muškarac je u panici uspeo da pobegne u komšijsko dvorište i da se tamo sakrije sve do dolaska policije.