Pustio ubice u  stan: Marković
facebook
Pustio ubice u  stan: Marković

facebook

Pustio ubice u stan: Marković, Foto: facebook

U saopštenju policije se navodi da su dva 19-godišnja Sirijca priznala da su imala nameru da opljačkaju žrtvu i da su ga mučili do smrti. Naime, Markoviću su bile vezane ruke i noge kada ga je policija pronašla. Lokalni mediji pišu da su Sirijci ubili mladića iz Srbije jer nije hteo da im oda kod za bankovnu karticu. Jedan od njih ga je bukvalno zadavio, a telo su potom smestili u kadu, pustili vodu i posuli deterdžentom za veš i šamponom kako bi uklonili tragove. Međutim, njih su zapamtile komšije Markovića, koje su ispričale da su tog dana više puta videle dvojicu mladića sa punim kesama za đubre. Kako se ispostavilo, u kesama je bila odeća, obuća, telefon, aparat za brijanje i sve vredno što su našli u stanu ubijenog.

 

Jednog od mladića komšije su opisale kao „čupavca”. Istražitelji su u stanu pronašli karticu mladog Sirijca koju je dobio nakon što je u ovoj zemlji zatražio azil. Kada su proverili njegov Fejsbuk profil, na zaprepašćenje svih, videli su da se slikao u odeći ubijenog Markovića! On i njegov pomagač ubrzo su uhapšeni u stanu u kom su živeli.

Priznali zločin: Jedan od uhapšenih Sirijaca

Alo!

Priznali zločin: Jedan od uhapšenih Sirijaca, Foto: Alo!

Kako su pisali mediji, nestanak Markovića prijavio je njegov otac pošto mu se Aleksandar, muzičar rodom iz Valjeva, satima nije javljao na telefon. Policija je najpre pokušala da locira njegov mobilni telefon, ali pošto nije uspela, posumnjala je da je doživeo nesreću. Zbog toga su se čuvari reda odlučili da odu do njegovog stana, a pošto nije odgovarao na zvono ni lupanje na vrata, policija je provalila u stan.

Pronašli su ga mrtvog u kupatilu stana. Bio je obučen, ruke i noge su mu bile vezane selotejpom, a po telu i licu je imao brojne modrice i povrede.

Komentari (3)

srbija

29.07.2016 08:06

eto pustajte migrante u srbiju pa bice i nama svasta.dali je neko nas tako tretirao 90''-tih godina kada su nasi bezali iz hrvatske i pritom ginuli u hodu i ko zna sta vec,a ovamo migranti traze svoja prava ....MARS IZ MOJE ZEMLJE......

blagoje supic

29.07.2016 15:04

@srbija - Nema laganja 90 te su imali drzavu SRK a traktorijada pocela 95g kada se curak okrenuo naopako.Naselili Bosnu i Kosovo pa posle Dejtona u Kanadu a sa Kosova u majku Srbiju.A nekad se pevalo -:Dok se srbin po krajini sece u krajinu sahovnica nece.

sale

29.07.2016 09:16

I ovaj "Srbin" više liči na Sirijca.