Evri, novac
Profimedia.rs
Evro Novac Novčanice

Profimedia

M. D. se na kraju vratio kući, a vratio je i pare, Foto: Profimedia

Policija je više dana tražila M. D. iz sela Prekadin kod Prokuplјa, koji je svoju ženu S.D. (35) ostavio na putu i sa novcem od podignutog kredita i njenim dokumentima pobegao u nepoznatom pravcu. Posle nedelju dana, vratio se kući!

S.D. je rekla da ne želi da priča o onome što se desilo i da je to njihova privatna stvar.

Kako je ranije izjavila, sa suprugom i detetom od sedamnaest meseci krenula je iz sela u Porkuplje, ali je na putu suprug rekao da izađe da ih pogura, jer su kola u kvaru. Čim je izašla on je upalio auto i ostavio je na putu.

Kasnije je dete pronašla kod rođaka, koji žive u Prokuplju i sve prijavila policiji. On je isključio mobilni telefon i nije ga bilo sedam dana, da bi se potom vratio!

Ranije nisu imali bračnih problema, niti se svađali.

Sa slučajem je upoznato i Više tužilaštvo u Prokuplju u kojem je potvrđeno da su u toku predistražne radnje, ali da sve zavisi od razvoja situacije.

Veruje se da će S. D. povući prijavu protiv supruga, pošto je u susretu sa novinarima delovala veselo i kratko izjavila da joj se muž vratio kući sa sve parama!

Komentari (6)

Konsiljere

25.07.2017 10:22

Nece da upale kola, aj poguraj. Cim ona izade iz kola, kola prorade i krenu! :) Znam coveka koji je sa zenom otisao u grad, udaljenost oko 40km, i kad se vracao kuci, na sred puta shvati da je zaboravio zenu. Zena dva dana nije pricala s njim. Mozda i ovom ovo prode... :)

SS

25.07.2017 12:11

Kakim, necu kakim. Ako si ga prvo prijavila policiji a sada kazes vasa privatna stvar, moze ali plati svaki min potrosenog vremena na nalazenje tog m..m..a. Dokeel ce vise poreznici da placaju bolesne umove ove drzave, isfrustrirane osobe???

zoran71

25.07.2017 14:33

redovno pratim vesti iz prokupackog kraja zato sto su moji roditelji iz tog kraja i zaista bezbroj puta su se tamo dogadjale tragikomicne situacije ko neveruje nek proveri na portalima.

PRESTIZH

25.07.2017 16:43

@zoran71 - IMAJEDNA PORODICA U PK DRZE KAFIC U CENTRU GRADA SVOJU RODJENU BABU SU STRPALI U NEJONOJ KUCI U PODRUM SVE DOK SE NIEJ PROCULO U GRADU DA DARA CHUCHI U PODRUMCETU PA SU MORALI DA JE VRATE NAZAD U KUCU. SADA TU ISTU BABU KINJE SVI REDOM-ZET KCERKA I UNUKA CAK I PRAUNUKE DA BABA KOAJ IM JE VEC POTPISAL PUNOMOCJE ZA PENZIJU =DINARA SADA NE VIDI- MORA DA POTPISE PUNOMOCJE DA PRODAJU KUCU. ZENA TO NECE I TRPI VELIKA PSIHICKA MALTRETIRANJA I PONIZAVANJA. DA LI POSTOJI SIGURNA KUCA ZA STARICE PREKO 85?

Тртрћко

25.07.2017 21:06

Да ја возим моју супругу и да у једном тренутку кола затрокирају,бато,па,ја кључеве више не бих видео!А троја кола имамо.Све опел до опела.Лицкам их три пута дневно а мотори раде ки сатови из Швајцарске.Сваком ауту шапућем: - Изневериш ли ме када власницу возим зовем шлеп службу и правац у ону јаругу.Исто тако викнем на трактор,комбајн или на мотокултиватор: - Ако не опалиш видиш ли она' поток?Ето вам савет за да вам ауто увек стартује.Ја пишем истину а по некада мало и лажем!

skvo

29.07.2017 10:52

koliko je para bilo u pitanju?????