Emina Jahović i Mustafa Sandal
Alo!/Dejan Briza
Emina Jahović

Alo!/Dejan Briza

Emina Jahović, Foto: Alo!/Dejan Briza

Emina Jahović nema mira nakon što je saopštila da se razvodi od supruga Mustafe Sandala. Pop zvezda nije ni slutila da će joj se život pretvoriti u pravi pakao. Naime, kako "Alo!" saznaje od izvor bliskog pevačici, ona prolazi kroz pravu životnu dramu. Njen bivši muž ima veliki uticaj na medije u Turskoj, koji koriste svaku priliku da blate srpsku zvezdu.

- Nakon saopštenja da se razvode, Emina se okrenula svojim obavezama oko posla, a svaki slobodan trenutak provodi sa sinovima. Iako je ostala u dobrim odnosima sa Mustafom, čini se da njemu uopšte nije svejedno zbog činjenice da se Emina okrenula sebi. Ona je ranije vodila računa o svakom detalju u njihovom domu, bila je uzorna majka, a kada je bila kod kuće, stalno je kuvala i spremala. Niko ne bi rekao da je to ona žena koja na sceni pravi haos i zavodi svojim seksepilom. Činjenica da je Mustafa sada ostao sam u njihovom porodičnom domu, njemu nikako ne prija - kaže izvor blizak nekadašnjem paru i dodaje:

Mustafa počeo da slika decu za Instagram

Nakon razvoda od pop zvezde Emine Jahović, Mustafa Sandal je počeo da sve češće koristi društvene mreže. Iako do sada nismo mogli da vidimo njegovo preterano eksponiranje na Instagramu, on je sada počeo da snima svoje sinove i da svaki trenutak koji provodi sa njima, pokaže i fanovima.

- Svi oni koji prate Mustafu na Instagramu iznenađeni su činjenicom da toliko potencira eksponiranje dece putem društvenih mreža. Iako to do sada nije radio, on je, kako se čini, rešio da kopira Eminu, koja je oduvek volela da slika decu za društvene mreže. Počeo je da koristi i opciju „uživo” koju nudi Instagram, pa i na taj način eksponira svoje sinove i svaki slobodan trenutak koji provodi sa njima - tvrdi naš izvor.

 

- Mustafi takođe smeta što se mediji u Srbiji toliko bave Eminom i njenim uspesima, kao i navodnoj vezi sa Markom Miškovićem, a niko ne pominje njega, kao da nije postojao u njenom životu. Upravo zbog toga, u Turskoj se šuška da je Mustafa glavni krivac zbog kojeg njihovi mediji konstantno prozivaju Eminu - kaže naš izvor.

Iako su se dogovorili da starateljstvo nad decom bude zajedničko, Mustafi sada i to smeta, pa pokušava da plasira razne priče kroz medije u Istanbulu.

- Emina je naišla na strašnu osudu javnosti u Istanbulu zbog činjenice da se razvela od Mustafe. Za razliku od Emine koja tamo nije bila preterano bliska sa medijima, on ima veliki uticaj koji koristi kako bi njoj naudio. Ipak, ona ne pridaje previše pažnje tome i gura dalje. Mnogo joj je teško zbog svega što se dešava, ali ne želi da pokaže to pred drugima - kaže naš izvor.

Emina Jahović i Mustafa Sandal

Alo!/Dejan Briza

Emina Jahović i Mustafa Sandal, Foto: Alo!/Dejan Briza

Turski mediji su pre nekoliko dana optužili srpsku zvezdu da je do razvoda došlo upravo njenom krivicom. Kako se pisalo Emina je potrošila pola miliona evra na renoviranje kuće u Novom Pazaru, a upravo to je bila inicijalna kapisla da se poznati par razvede.

 

 

Komentari (10)

PancevoSR

19.03.2018 10:54

Neka, nije pogrešila. Drago mi je da me je poslušala. Sa Srbinom bice srecna cenjena,raspoložena, poštovana i vesela...Neka nje kod nas i snama. Njen otac je pogrešio, ali biče presrecan....

Jana

19.03.2018 13:10

@PancevoSR - Sto ce ona sa Srbinom ??? Ona je muslimanka

Marija

19.03.2018 13:29

@PancevoSR - Muslimani u Srbiji su Srbi.

Meda

19.03.2018 15:39

@PancevoSR - Tebe poslušala? Jel ti cujes sam sebe? I sto svojatate nekoga ko nije vas? Koja je ona Srpkinja i zasto bi trebala da bude sa Srbin om? Na kraju krajeva, njena prva i osnovna nacionalnosti je sponzorusa. Nervira me samo Mustafa, koji se sad pravi da to nije znao. Molim objavite mi komentar, ovo je samo moje misljenje.

MEDOTURCINEURCINE

19.03.2018 17:23

@PancevoSR - i onako su deca malog Miska.

Meda

19.03.2018 20:32

@PancevoSR - Ja nisam Turcin, ja sam Srbin. Pa pukni!

miro

19.03.2018 11:34

Neka ti Bog cuva decu.Neka i tebi da mudrosti da ovo istrpis. Ne spustaj se u blato u koje hoce da te uvuku...

samo napred Emina

19.03.2018 13:38

Šta reći za muškarac koji kada se razvede, blati majku svoje dece.

Realno

19.03.2018 14:45

Lepo ga je ona iskoristila sada može na red da dođe neko novi neki novi kandidat, ko zna možda je zbog nje propustio svoju sudbinu, ona bila brža a sada se pokajala ne voli ga više, šta da radi čovek potpuno ga razumem.

Сале

19.03.2018 16:19

Браво Емина,само напред.