Ljubomora prevara špijuniranje preljuba
Shutterstock
Ljubomora prevara špijuniranje preljuba

Shutterstock

Varaju gde stignu, Foto: Shutterstock

Što se tiče onih ljudi kojima je varanje, moglo bi se reći, u krvi, kod njih možete vrlo rano prepoznati neke znakove, a evo koji to signali otkrivaju najveće varalice.

1. Boji se vezivanja

Ako pri samom spomenu na bilo kakvu ozbiljniju vezu postaje nervozan, to je verovatno znak da mu vernost baš i nije jača strana.

Takvi tipovi najčešće varaju prilikom bilo kakvih većih životnih odluka, bilo da je to veridba, venčanje ili samo produbljivanje odnosa u vezi, a to je važno prepoznati na vreme, jer ne želiš ući u brak s nekime ko ti verovatno onda neće biti veran.

2. Plaši ih intimnost

Brojni stručnjaci smatraju kako je strah od intimnosti jedan od najjačih uticaja muškarcima da prevare, zato što čim im veza s jednom ženom postane previše dobra, mirna i sigurna, traže avanturu i bolji osećaj kod druge.

3. Monogamija jednostavno nije za njih

Ovaj je razlog zapravo vrlo jednostavan. Neki muškarci jednostavno ne žele u životu da budu samo s jednom ženom, već ih privlači više žena i ne žele da se ograničavaju. Ali ozbiljna veza s nekim takvim sigurno nije ono što želiš.

4. Varaju kako bi imali razlog za prekid

Kad oseti da više ne želi da bude u vezi, ovakav tip će prevariti samo kako bi imao ‘dovoljno dobar’ i valjan razlog za prekid, jer ih previše plaši činjenica da partnerki jednostavno moraju reći da je za oboje bolje da prekinu vezu.

5. Čine to impulsivno

Većina frajera u prevaru se upušta pre nego što uopšte promisle o posledicama. To najčešće čine u trenutku i vrlo impulsivno, no to ih nikako ne opravdava.