Kristina Babić
Zoran Lončarević
Kristina Babić

Zoran Lončarević

Kristina Babić, Foto: Zoran Lončarević

- Nikad se nisam profesionalno bavila manekenstvom, ali prošle godine sam osvojila titulu u Klubu manekena „Novi Sad“. Oni su me proglasili boginjom vina i ljubavi - kaže Kristina, koja bi želela da krasi naslovnice.

Volela bi da krasi naslovnice

Zoran Lončarević

Volela bi da krasi naslovnice , Foto: Zoran Lončarević

- Naravno, zašto da ne? Mislim da bih bila sjajan model - uz osmeh poručuje mis „Alo!“, koja smatra da je čitaoce našeg lista osvojila spontanošću.

Karate, kik-boks i krav maga: Kristina Babić

Zoran Lončarević

Karate, kik-boks i krav maga: Kristina Babić, Foto: Zoran Lončarević

- Trudila sam se da na pisti izgledam što opuštenije. Dala sam sve od sebe i mislim da su tu moju upornost i spontanost prepoznali i vaši čitaoci. Verovatno su me baš zbog toga odabrali da vam budem zaštitno lice - kaže ona.

Ponela lentu  „Alo!“: Čitaoci  izabrali Kristinu

Zoran Lončarević

Ponela lentu „Alo!“: Čitaoci izabrali Kristinu, Foto: Zoran Lončarević

Mada deluje nežno i krhko, sa Kristinom se ne sme šaliti. Ima crni pojas u karateu, a trenira i kik-boks.
- Manekenstvom se bavim kako bih napravila balans. Izabrala sam muške sportove, ali sam zahvaljujući manekenstvu uspela da sačuvam ženstvenost. Karate je moja prva ljubav. Mnogo sam želela da se bavim tim sportom, a roditelji su me podržali. Isplatilo se osam godina rada i truda, dobila sam crni pojas. Kik-boks je za mene logičan nastavak moje sportske priče - objašnjava Babićeva.

Naša mis bavi se još jednom sportskom disciplinom, koja opet ima veze sa tučom.
- Volela bih da se ostvarim i kao trener veštine krav maga. To je izraelska borilačka veština samoodbrane, koja je kod nas stigla tek pre nekoliko godina. Želim da postanem i policajka, tako da ću posle srednje škole upisati Kriminalističko-policijsku akademiju - otkriva ona, a nas je zanimalo da li lako izlazi na kraj sa muškarcima.

- Uglavnom mi ne popuštaju u borbi. Ali to je zato što ne popuštam ni ja njima - kaže mis, koja nam je za kraj otkrila da je još solo:
- Trenutno nemam dečka - iskrena je Kristina.

Trenutno nemam dečka

Zoran Lončarević

Trenutno nemam dečka, Foto: Zoran Lončarević