„Zadimljeni pogled“ i boja sedefa za nežniji izgled
shutterstock
„Zadimljeni pogled“ i boja sedefa za nežniji izgled

shutterstock

Zavodljiv pogled, Foto: shutterstock

Evo kako su se oni izjasnili, sudeći prema magazinu "Kosmopoliten".

Muškarcima je zavodljivi pogled najjači afrodizijak, jer će u trenutku rasplamsati njegovu strast, a možete ga dodatno zagolicati osmehom.

Opšte je poznata izreka da put do muškog srca vodi kroz želudac, pa zato nemojte potcenjivati svoje kulinarske veštine. Omiljenim jelom uz flašu dobrog vina oborićete ga s nogu.

Muškarci padaju i na žene koje se ne ustručavaju da preuzmu inicijativu, odnosno koje otvoreno pokazuju šta žele i jasno daju do znanja da to žele odmah. Njihova samouverenost, odlučnost i sposobnost preuzimanja kontrole u svoje ruke će učiniti da im krv proključa.

Šapnite mu ili dobacite i poneku prljavu reč, jer će to učiniti da mu se odmah dodatno podigne libido, a ako ste vešti u izvođenju striptiza, nema tog muškarca koji će vam odoleti.

Neće imati ništa protiv ni ako posegnete za igračkama, a verujemo da ga ni vezivanje neće ostaviti ravnodušnim.

Komentari (4)

Сале

13.09.2017 21:07

На жалост.

Petar

14.09.2017 11:37

Ovo sa igračkama i vezivanjem pogotovo, taman ću je odmah zavoleti ako me veže i bičuje. Ko je bre pisao ovaj tekst!?

Buzdovan

14.09.2017 15:29

Evo kako ce svaki Balkanac da padne na bilo koju zensku: Devojka ili zena treba da stavi svoj kazi prst u usta i da ga kao fora zagrize prednjim zubima i da uz to isturi zadnjicu i da isprsi svoje grudi. Pozeljno je da drugom rukom gladi i mazi svoje telo i grudi i da sljane svoju guzu.Jos ako mu sedne u krilce on je njen zauvek. Nema muskarca koji ce je odbiti njen izazov. Jos ako u toku sexa izgovara prljave reci ona je njegova boginja, a on njen rob. Tipicno je to za Balkan.

Jelena

14.09.2017 18:14

@Buzdovan - Rasturi me buzdovanom, ah, ah. Da li tako nesto treba da kazem? :)