Muškarac, svadja
Profimedia.rs
Muškarac, svadja

Profimedia.rs

Ilustracija, Foto: Profimedia.rs

Šon i Ešli Prajs su bračni par s dvoje male dece. Kao takav, život im je vrlo sadržajan, naporan, a njegov poslednji post od pre nekoliko dana postao je hit na internetu. Iskrene reči podrške i priznanje da je njegova žena heroj izazvale su buru reakcija.

Šon je često smatrao da je njegova supruga vrlo osećajna i slaba osoba.

Sada, sa zakašnjenjem shvata da je mnogo snažnija nego što je to mislio. Zato je odlučio da joj se javno izvini.

"Toliko puta sam je nazvao slabom zbog njenih intenzivnih emotivnih reakcija prema raznim stvarima. Govorio sam joj da odraste, postane žena. Često sam bio nepravedan prema njoj, jer nisam video da ona već ima u sebi tu snagu koju sam tražio. Zamenio sam njenu ljubav za slabost, za nedostatak snage", napisao je.

A onda je opisao i da je Ešli rodila decu prirodnim putem, iako su obe bebe imale 3.6000 grama.

Radila je do porođaja, oba puta.

"Gledam je kako se svakodnevno vraća kući trogodišnjaku nakon 12 sati smene, a dobre je volje. Kako sam mogao da budem toliko prokleto glup da vidim samo njene slabosti?", zapitao se, a ključni momenat kad je uvideo da je pogrešio bio je trenutak kada je video Ešli preumornu kako spava sa decom.

"Kad sam danas ušao u dnevnu sobu i video to, shvatio sam kakva sam bio budala… Ne vidimo ono šta nam je pred nosom jer smo postali okupirani nekim fantazijama. Zahvalan sam Bogu na svojoj ženi, za uspone i padove, za svakodnevne lekcije i za snagu koju je imala."

 

Njegov post ima više od 130.000 reakcija, podeljen je 70.000 puta. Mnogi su pohvalili Šona zbog iskrenosti - uključujući i njegovu suprugu.

"Mi smo odličan tim. Naravno, razlikujemo se na mnogo načina pa je teško ponekad podneti ili se otvoriti prema onome što drugi pokušava da podeli. Cenim tvoje priznanje i vreme koje si uložio da kažeš to o nama, pa ti se i zahvaljujem", odgovorila je Ešli.

 

Komentari (1)

Сараџогла

14.04.2018 17:25

Мој другар је супер супруг по свим питањима!Његове речи су ... Не сећам се да ми је икада скувала кафу и понудила ми је да попијем.Цео дан да радим у кући или дворишту не би се тога сетила. ... Оде ли од куће два сата зивка га мобилним пет пута!