Slobodan Radanović
Instagram / SLOBAofficial
Draginja Radanović

printskrin

Draginja Radanović, Foto: printscreen

Iako već danima ne silazi sa naslovnih strana, Draginja ističe da ne želi više da komunicira sa novinarima, niti da sluša snaju kako blati njenog sina.
- Psihički me dovodi do ivice, kao da hoće da poludim. Muka mi je od bivše snajke jer je ušla u rijaliti. Zar zbog nje treba da završim u bolnici - pita se Draginja na početku razgovora za „Alo!“, izbegavajući da prokomentariše Kijinu tvrdnju da Sloba ne može da donese nijednu odluku bez konsultacije sa mamom.

- Šta me se tiče šta je ona pričala u rijalitiju za mog sina, neka priča šta god hoće, samo neka mene svi ostave na miru. Nemojte više da me zovete, molim vas, ne želim više da pričam sa novinarima - stigla je još da kaže Draginja, pre nego što nam je spustila slušalicu.
Međutim, tema za razgovoru ima na pretek, jer otkako je Kija ušla u rijaliti „Zadruga“, odnosi između aktuelnih supružnika gori su nego ikada.

Naime, iako je Kija prvobitno izjavila da nema nameru da se meša u vezu svog supruga sa Lunom Đogani, čini se da je to daleko od istine.
Tako je Krsitina Kockar pre dva dana, u razgovoru sa novim takmičarem Nikolom Arsićem, još jednom podvukla da njen suprug Sloba nije toliko dobar ni stabilan muškarac koliko se predstavlja.

Sloba Radanović i Draginja Radanović

Printscreen

Sloba Radanović i Draginja Radanović, Foto: Printscreen

- Ma on je baš jak muškarac, ‘ajde, molim te. Mora prvo da pita mamu da li sme da se druži sa mnom. Dok ne pita mamu, ne sme da priča sa mnom - istakla je Krstina, a onda žestoko oplela po Slobi.

- Posle svega će da se vrati kod nje, a kod koga će drugog? Stojim iza toga da je on ološ od čoveka - ispričala je Kija novom „zadrugaru“, koji je konstatovao da Kija ne može da pobegne od sarkazma kada priča o Slobi.

Sukobi, pa poljupci i maženje

Preksinoć su zadrugari saznali da će raditi u improvizovanoj fabrici i da prvu grupu zaposlenih čine Filip, Nena, Nikola, Sanja, Teodora, Luna, Zorana i Mina. Ova vest značila je da će Luna i Sloba Radanović biti razdvojeni, što je pevača veoma iznerviralo. Posebno zato što će to značiti da će Luna više vremena provoditi sa Nikolom Arsićem, novim članom „Zadruge“, sa kojim je blogerka flertovala čim je ušao. - Nije mi problem da se razdvojimo, boli me ku*ac - rekao je Sloba Marku Miljkoviću, misleći na Lunu, a onda se setio da bi to moglo da bude pogrešno protumačeno. - Hoću da se malo uželimo jedno drugog - rekao je Radanović. Kontroverzni par svakodnevno dolazi u verbalne sukobe, ali se na kraju ipak pomire uz poljupce i maženje.

 

Podsetimo, Slobina zakonita supruga Kija Kockar ušla je u „Zadrugu“ pre dve nedelje, u nameri da se suoči sa Radanovićem.
Kija je tada otkrila da Luna nije prva devojka sa kojom ju je suprug prevario, ali i da je tokom braka morala da podnese mnoge žrtve zbog pevačeve karijere.

 

Komentari (11)

Jana

06.12.2017 07:52

Bice ineresantan susret prijatelja Radanovic Djogani Atijas pa kad sednu za sto da veceraju mogu misliti.

Divna

06.12.2017 09:33

@Jana - Šteta što nečeš prisustvovati. Baš mi te nekako žao.

Draginja

06.12.2017 07:56

Zeno, prestani da se mesas u sinovljev zivot. Sad ti ne valja snaja a sin dobar koji prevari i obruka zenu pred milionima. Sramota.

buba

06.12.2017 09:06

@Draginja - pa da se umesala na vreme, verovatno bi Sloba bio sa nekom drugom devojkom! ili pak, mozda je Sloba video u Kiji, upravo ono sto mu je trebalo u tom trenutku, a to je novac! to oni najbolje znaju! po meni obostrano iz interesa, svako iz svog razloga! rezultat je upravo ovo sto gledamo!

Princ

06.12.2017 07:59

Tako ti je to. Zena napravi princa od klinca a onda ne valja. Naravoucenije, nikad ne ljubi zapca da postane princ. Ispod fasade uvek je to zabac.

goga

06.12.2017 08:27

Gospodjo Draginja, ovo je po onoj narodnoj " Trazili ste, gledajte.". Vi bi da se mesate ali da vas niko ne dira. E pa, vratilo vam se ko bumerang. Nije Kija ta koja je zamesila da sad citava Srbija o tome prica,vec vas sin. Dali ste mu krila i sad ispastajte.Zasluzili ste.A ako niste nista iz ove price niste naucili, pa vi se umesajte i u novu vezu.

Radanovići

06.12.2017 08:48

malo ste vi čudni ljudi. Stvari posmatrate iz potpuno pogrešnog ugla. Opustite se. Majka sebe stavlja uvek u prvi plan ( kao, na ivici je, završiće u bolnici ..). A može i ovakva izjava da bude: drago mi je što bivša snaja trči za mojim sinom, dobro je što je ušla da je svi upoznaju, kad već toliko voli javnost, ja sam nju obožavala ali mi je ona uskratila priliku da joj to pokažem,žao mi je zbog otkaza koji je dobila ..ja sam super! Mog sina tamo okružuje ljubav dve žene, što ne bi bila super.

praga

06.12.2017 10:43

Kija ko Kija, svaku sekundu koristi da pljuje po Slobi, i tako sto prica kakav je bio u braku sa njom? moje pitanje je?, kad si sveto znala da nemoze bez mame, daje olos i td, stosi onda ostala sa njim?, odgovor koji si dala daje to radi njegove karijere je glupo i boleso, mislim daje tvoj razlog ostanka s njim tebi iao u korist , jer osoba takvih odvratnih karakternih osogina nemoze vise naci za zajednicki zivot tako dobru i kvalitetnu osobu kao stoje Sloba.

gordana

06.12.2017 12:42

Ajde bre dosta prenemaganja? Tvom sinu treba usr..a motka. Ralo i volove u ruke, pa u njivu blago meni.

vesna

06.12.2017 13:34

Draginja je vaspitala Slobu u bespogovorno poslusnu osobu. Maltene robot: da mama, tako je mama, kako ti kazes mama......Dosla snaha. Treba i nju napraviti u robota. Ali mala ne pristaje, i radi mira smanjuje kontakte sa svekrvom. Posto nece da "slusa" svekrvu, snaha nije dobra. Eto joj male Lune od nepune 22 godine koja nikoga ne slusa.

nedjo

06.12.2017 23:45

beskorisne pojave