Milutin Mrkonjić
Goran Srdanov
Milutin Mrkonjić
Milutin Mrkonjić, Foto: Goran Srdanov

 Milutin Mrkonjić,počasni predsednik Socijalističke partije Srbije, osvrnuo se na seks-aferu Tomislava Nikolića "vanbračno dete" i u svom stilu poručio da bi bilo odlično da je predsednik Srbije j***č kao što se priča, pa da konačno neki političar i po tome bude poznat.

Vojislav šešelj, Nikolićev nekadašnji kum i lider SRS, rekao je da predsednik Srbije ima vanbračno dete, ćerku rođenu 2003. ili 2004. godine sa Elizabet Farel, Holanđankom, koja je jedno vreme prevodila spise za šefa radikala. mrkonjić nije ulazio u to da li Nikolić treba da se oglasi u vezi s pomenutom aferom, već je samo konstatovao da šef države mora da je dobar u krevetu kad se o tome toliko govori.

"Kamo sreće da toma j**e kao što se priča. To bi bilo odlično. konačno neki političar i po tome da bude poznat. Nikolić mora da je dobar u krevetu kad se toliko govori i novine pišu o tome. Ja tvrdim da su političari odlični j****i. eto vidite da mi nešto i radimo, ne sedimo kao što neki pričaju", rekao je Mrkonjić za "Kurir".

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić
Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić, Foto: društvene mreže

 

Sa Anom imam seks tri puta dnevno!

Posle priče o ljubavnom životu šefa države, počasni predsednik SPS brzo se pohvalio svojim odnosom s verenicom, folk pevačicom Anom Bekutom: "Sa Anom imam seks tri puta dnevno. Oona je moja ljubav i jedva čekam njen solistički koncert. Nema bolje žene od nje, tvrdim da je ona najveća zvezda kod nas. Volim je više od svog života".

 

Komentari (6)

mister no

28.09.2015 00:45

ovaj izgleda isprobo pa zna "tominu sex masinu" !

velko

28.09.2015 01:00

olos nad olosima

gagi

28.09.2015 06:21

e matori prdonjo mozes ti tri puta da pisas a alat si davno obesijo o klin

Radmila

28.09.2015 07:34

Jedino što dobro znate da radite po pitanju sexa je j..... ovaj nesrećni narod u glavu Sram vas bilo i vas i ove urednike koji objavljuju ovakve bljuvotine

branko1

28.09.2015 10:44

Bože kako je strašno kad čovek u tim godinama poludi.

rodoljub zaharijevic

28.09.2015 14:52

kada mator poludi onda je sve moguce na recima,a mrka je u sistemu pricam i rado ga se secam,ma nemoze ni jednom godisnje.