Milutin Mrkonjić
Goran Srdanov
Milutin Mrkonjić

Goran Srdanov

Milutin Mrkonjić, Foto: Goran Srdanov

Pevačica Ana Bekuts nastupila je u četvrtak uveče u jednoj prestoničkoj kafani, a sa njom je bio i izabranik njenog srca, počasni predsednik SPS-a i bivši ministar Milutin Mrkonjić.

Nije ništa novo to što je Mrka išao sa Anom na „tezgu”, jer to redovno radi, ali ovog puta je pozicija separea koji je te večeri pripadao Mrkonjiću učinila da Mrka spontano dobije nadimak koji mu se možda baš i neće mnogo dopasti, jer glasi - „baba-sera“!

On je, naime, prema rečima našeg izvora sa lica mesta, bio smešten odmah pored ženskog toaleta, a devojke i žene su se na putu do njega čitave večeri zaustavljale kod Mrke da zabeleže selfi, za šta im je on veoma rado izlazio u susret. Ali to nije bilo sve, on bi im potom džentlmenski otvorio vrata od toaleta. Naravno, osim uživanja u popularnosti i blizini tolikih dama, Mrkonjić i društvo uživali su i u cirkanju, a pića su, kako drugačije, bila samo najkvalitetnija i najskuplja, pa je, kako svedoči naš izvor, jedna tura Mrkin separe koštala najmanje 250 evra.

Milutin Mrkonjić i Ana Bekuta

Rajko Ristić

Milutin Mrkonjić i Ana Bekuta, Foto: Rajko Ristić

 - Situacija je bila zaista presmešna! Mrka, koji sedi pored WC-a i otvara vrata svakoj ženi koja prođe tamo, zamislite tu scenu! Bilo je zaista mnogo dama koje su želele da se slikaju sa njim, u jednom momentu čak se bio formirao i ogroman red za selfi sa Mrkonjićem, svima je to bilo vrlo simpatično, ali kada je jedan gost spontano izustio: „Pa, ljudi, Mrka je večeras baba-sera!“, svi su umrli od smeha - prepričava naš izvor.

On dodaje da su Mrkonjić i ekipa u njegovom separeu pili isključivo viski „Džek Denijels” i najskuplju votku - „grej gus”.

- Atmosfera je, inače, bila sjajna, a takvom ju je učinila Ana svojim pevanjem, koje je bilo fantastično, svi su bili na nogama. A Mrka i društvo nisu štedeli novac, jer jedna flaša „Džek Denijelsa” košta 8.250 dinara, votka „grej gus” od 1,5 litra, koju su pili, košta 25.300, a od tri litra čak 50.600 dinara. Sve to su, naravno, mešali sa energetskim pićima - kaže naš odlično obavešten izvor.

Šešelj ga optužio da koristi „vijagru“

Vojislav Šešelj, lider radikala, nedavno je rekao da Mrkonjić koristi „vijagru“! On je, naime, komentarisao ispovest Aleksandra Gazivode, supruga pevačice Saške Karan, koji je otvorio dušu i rekao da je strahovao da će mu Šešelj oteti ženu dok je boravio u rijalitiju „Zadruga“ i tom prilkom istakao da za tako nešto nema šanse, jer, kako je objasnio, on ne uzima tablete za potenciju, za razliku od Milutina Mrkonjića.

 

Komentari (11)

Mizeroni

07.10.2017 06:59

Tuga i zalost. Dno dna. Seselj, Mrka. Da li je u ovom lupetanju nesto smesno ili simpaticno, jel ovo humor u kome narod treba da uziva. Ej Srbijo jadna li si..

DILDIKA

07.10.2017 09:39

@Mizeroni - A ŠTA TI TO IMAŠ PROTIV DRUGA MRKE I VOJVODA VOJE? U ČEMU JE TVOJ PROBLEM???

Kome smeta

07.10.2017 08:29

i Šešelj i Mrkonjic??????? Dok su oni bili na vlasti narod nije bio gladan i fabrike su radile!

LEO

07.10.2017 10:03

Sta ucini jedna pevaljka od Mrke! Zivi sa ozenjenim covekom bez blama i srama,cerupa ga do koske,a najgore je sto ga je srozala do nule i ismejava ga svojim postupcima gde god stigne.A ovaj podetinjio i izgubio dostojanstvo i razum.

gaga vuk

07.10.2017 12:34

Koliko se obogatoi znamo mim koji smo zajedo radili , odavno Arbijan nije imala takovog lopova, Dinkic , Vlahivic, Kostici su za njega mal bebe. Neverovatno da ovo niko n cita, samo slucaju Vuciceve bajke ili basne

Ja

07.10.2017 15:38

Pa oni nisu ni zasluzili bolje od "ovog lupetanja" i "ovakvog humora"..

Samo tako

07.10.2017 15:48

Mrka kao i svi Muskarci, ovog sveta,razmisljaju isto.ZENA JE, TAMO GDE JE SRCE.Ne postoji tu pravilo,koji zakon je kada i koga i koliko kaznio za preljubu.OSIM PRAISTORIJSKI,gledano.ANA MU JE SUDBINA,neznate ni vi dokle cete biti u svojoj,vezi.Zato,jezik za zube.

Zdrav razum

07.10.2017 15:53

Sta fali ljudima,provode se.SVE DOK JE,HUMORA,PROVODA I RASPOLOZENJA,BLAGO NAMA.Ne daj Boze nekakve propasti,prirodne katastrofe,epokalipse i rata.Taj se nije Jos rodio ko je Narodu ugodio.

Tako

07.10.2017 15:57

Ko nema sta lepo da napise,ne treba ni svoj kompleks da izese,kroz gnev i mrznju.Sve sto se vidi Je saljivo,i zabavno.SMEH JE ZDRAVLJE.Gnev je,bolest.

ZAŠTO

07.10.2017 15:58

VREDJATE OVOG ČOVEKA?????

сима

07.10.2017 18:05

Једна тура 250 евра. Јел Ви разумете ово. Еј , 250 евра. Па тај деда вијаграсти ни та баба нису заслужили толико пажње да се о њима пише. Лик , објавите ово а знам да нећете.