Hoće li Ćiro odoleti  „prljavim parama”  sa Kosova?
profimedia
Hoće li Ćiro odoleti  „prljavim parama”  sa Kosova?

profimedia

Hoće li Ćiro odoleti „prljavim parama” sa Kosova?, Foto: profimedia

Iako je sve samo začetak inicijative koju je nagovestio potpredsednik FS Kosova Predrag Jović, ovakvu mogućnost nije demantovao ni Blažević, koji je diplomatski izjavio:

- Drago mi je da nisam u potpunosti zaboravljen. Ako dođe do poziva, tek tada ću razmišljati o mogućnosti preuzimanju klupe Kosova. U ovom trenutku ne želim da pravim nikakve iluzije.

„Kosku” su prvi bacili čelnici FS Kosova, tačnije Jović, rekavši:
- Želim da dovedemo Ćiru Blaževića. Sećam ga se dobro kad je bio trener Prištine. Kakav je Ćiro stručnjak, autoritet i kako je radio, nije dopuštao nijedan detalj da se do kraja ne odradi na najbolji način. Treba nam takav selektor, treba nam Ćiro. Već sam pričao nešto s Fadilom Vokrijem o tome i još ćemo o tome razgovarati. Mislim da bi do proleća Ćiro mogao da bude selektor Kosova.

Bernard Beriša čeka novog šefa

profimedia

Bernard Beriša čeka novog šefa, Foto: profimedia

Aktuelni selektor Kosova Albert Bunjaku nije prošao jedan od najznačajnijih testova na meču u Skadru, gde je Kosovo doživelo debakl od Hrvatske (0:6), a ni pred sinoćnji meč u Ukrajini javnost nije imala previše poverenja.

Miroslav Blažević je već vodio jedan klub sa Kosova kada je 1986. godine, u vreme bivše Jugoslavije, sedeo na klupi Prištine.