Ništa nije gotovo, pokušaćemo da popravimo utisak
Aleksandar Dimitrijević
Ništa nije gotovo, pokušaćemo da popravimo utisak

Aleksandar Dimitrijević

Ništa nije gotovo, pokušaćemo da popravimo utisak, Foto: Aleksandar Dimitrijević

- Jesmo bili borbeni, ali ispostavilo se da to nije bilo dovoljno. Neki drugi detalji su na kraju odlučivali. Mislim da bi sve bilo drugačije da smo u drugo poluvreme ušli brojčano nadmoćniji. Šta da radimo. Imamo još jedan pokušaj da izborimo Ligu Evrope. Poremetili su nas Bugari brzim izjednačenjem, ali posle smo se vratili u utakmicu.

Ibanjez ostaje do kraja kvalifikacija

Luis Ibanjez će ipak ostati do kraja kvalifikacija za Ligu Evrope, iako je postojala opcija da mu poraz od Ludogoreca bude poslednji meč u crveno-belom dresu. Ipak, Lučo neće igrati u prvom meču plej-ofa, kao ni Gelor Kanga, zbog kartona.

Ibanjez je postigao gol i imali smo čemu da se nadamo. Početak je sezone i nismo svi 100 odsto spremni. Imamo dve ekipe koje su igrale dva takmičenja, i nismo ni imali vremena da se potpuno fizički spremimo. Možda bi bilo sve drugačije i da smo ostvarili povoljniji rezultat u Razgradu - rekao je Katai za klupski sajt.

Zoran Rendulić kaže da je „glava još vruća”, ali da se treba što pre okrenuti narednim izazovima.

- U produžecima smo videli da Evropa ne prašta ni najmanju grešku. Za tih 30 minuta su oni bili iskusniji, vidi se da imaju šablon po kome igraju i moram da im čestitam. Imali smo svoje šanse, želeli smo da ponovimo dobru igru iz Bugarske.

Možda nas je publika nesvesno ponela, ali smatram da ova ekipa ima svetlu budućnost. Ništa još nije gotovo, imamo dve utakmice u Evropi da pokušamo da popravimo utisak. Svima je mnogo teško u ovom trenutku, ali treba razmišljati samo o predstojećim mečevima. Ako ništa drugo, pokazali smo navijačima veliku želju i borili smo se svih 120 minuta - poručio je Rendulić.

Donald igra u plej-ofu

Mičel Donald, jedan od najboljih fudbalera Zvezde, imaće pravo nastupa u prvoj utakmici plej-ofa za Ligu Evrope. Prvo se mislilo da Holanđanin nema pravo nastupa, a do zabune je došlo kada je sajt UEFA greškom dodelio Mičelu žuti karton, što bi automatski značilo suspenziju, jer bi mu to bio treći karton u kvalifikacijama.