Onesvestila se od bolova: Marija Ferizović (21)
RAS
Onesvestila se od bolova: Marija Ferizović (21)

RAS

Marija Ferizović, Foto: RAS

U neuverljivoj odbrani, koja je trajala dva i po sata, Marinković je ocrnio Mariju kao narkomanku i kurvu, dok je na kraju izjavio da se šlogirao kada je kod tužioca video njene fotografije sa brojnim posekotinama, opekotinama i povredama!

Od socijale 50.000 mesečno!

Ahmet Marinković je izjavio da su Marija i on mesečno dobijali po 18.000 socijalne pomoći, kao i da su dobili jednokratnu novčanu pomoć od 30.000 dinara.

„Trošili smo zajedno, ja sam sa njene kartice podizao novac, kao i ona sa moje“, objasnio je Ahmet.

- Ne znam zašto sam uhapšen! Policajac koji mi je stavio lisice samo mi je rekao: „Gde si, bokseru?”. Mariji sam udario samo nekoliko šamara jer je priznala da je imala seksualne odnose sa gazdinim sinom. Imala je kosu nekoliko sati pre mog hapšenja, 27. septembra prošle godine, kada sam izašao u nabavku. Ne znam kada je ošišana, niti ko je to mogao da uradi. Imala je i trepavice i obrve. Na čelu je imala opekotinu od nargile, jer je dva dana ranije drogirana pala na žar i sama se ispekla! Često se sama povređivala kada je bila drogirana, pa je braunilom bušila jezik i pupak! - rekao je optuženi.

Na direktna pitanja o stravičnoj turturi, Ahmet je odgovarao isključivo sa „ne”, poričući nasilje za koje je optužen.

Imao „problema u zatvoru”!

Ahmet se na početku suđenja unervozio kada je video novinare u sudnici i tražio je od sudije da ih izbaci, jer je zbog tekstova „imao problema u zatvoru”.

Kada je njegov zahtev odbijen, nije bio voljan da govori, pravdajući se „da mu nije dobro”, dok je na kraju upadao sudiji u reč i protestovao što njegov iskaz, navodno, ne diktira tačno.

- Mariju nisam držao zaključanu u stanu, nisam je pekao cigarom, užarenim žiletom i usijanim delom kompjutera, niti sam je ubadao makazama, brijao, nazivao kurvom. Nisam kašikom vadio izmet naše bebe iz pelene i terao je da jede, niti sam joj iz WC šolje kašikom davao moj izmet... Nisam joj pretio da ću joj dovesti devet muškaraca da je je*u, niti sam je posle navodnog batinanja prisilio na seks. Kome bi bilo do toga. Meni su deca sve. Svađa je izbila kada se Marija klela u decu da nije bila sa gazdinim sinom - rekao je Ahmet.
Na pitanje sudije koliko je bio posvećen deci, ako je po ceo dan bio van kuće, Ahmet umalo nije zaplakao.

- Morao sam da zaradim pare za jelo i piće. Pare koje sam imao čuvao sam za ćerkino krštenje - rekao je optuženi.

Tužilaštvo je sudu predložilo da Ahmeta osudi na šest godina zatvora zbog brutalnosti koju je ispoljio posle bračne svađe. Odbrana je predložila da zatvorski pritvor bude zamenjen kućnim pritvorom sa nanogicom, tvrdeći da će biti kod prve žene, ali je sud to odbio.

Marija nije prisustvovala jučerašnjem suđenju i biće pozvana 10. februara da ispriča šta se dogodilo.

Komentari (4)

SOCIJALA

27.01.2017 07:11

Sta je to socijala veca od plate?

Životinja

27.01.2017 07:53

Žali se na probleme u zatvoru?! Nije valjda? I treba da ga biju. Životinja, kao što je on zaslužuje batine! Da nije možda očekivao crveni tepih u Centralnom zatvoru?

kradja

27.01.2017 09:40

bracno vanbracno drzava placa a poreski obveznici gladni. Tako je to kod nas. Radis i gladujes i na kraju umanje plate i penzije,pa ti posalju izvrsitelja a neradnicima socijalu. Od nerada socijalni se poubijaju pa ti vidi narode kakvo nam je drzavno uredjenje.

Pitam se

27.01.2017 10:13

Ona koliko god. On koliko god. Kome drzava daje socijalu? Kome drzava salje izvrsitelje? Dokle vise?