Sarajlija koji je objavio skandalozan oglas
Fejsbuk
Sarajlija koji je objavio skandalozan oglas

Fejsbuk

Sarajlija koji je objavio skandalozan oglas, Foto: Fejsbuk

Korisnike Fejsbuka i aktiviste za zaštitu životinja danas su uznemirile stravične fotografije na društvenoj mreži na kojima muškarac iz Sarajeva s nožem pozira pored zaklanog psa uz opis da "vrši uslugu klanja pasa lutalica po povoljnoj ceni".

Muškarac je pored uznemirujućih fotografija na Fejsbuku napisao: "Vršimo uslugu klanja pasa lutalica po povoljnoj cijeni. Dolazimo na kućnu adresu po pozivu. Sedam KM po komadu, s tim da glavuša ide meni".

U šoku i neverici njegovu objavu su podelili i aktivisti iz sarajevskog Udruženja za zaštitu životinja "Av-Mau", piše "Klix.ba".

Skandalozan oglas uznemirio korisnike Fejsbuka

Facebook

Skandalozan oglas uznemirio korisnike Fejsbuka, Foto: Facebook

Međutim, autor ovog "oglasa", po svemu sudeći, nakon reakcija, predomislio se i ograničio publiku na ovu objavu ili ju je obrisao sa profila.

Predsednica ovog Udruženja Amela Turalić izjavila je kako će se povodom Fejsbuk objave ovog momka obratiti nadležnim institucijama.

- Ne znam šta da kažem osim da smo postali nezdravo društvo puno mržnje i da me je strah okoline gde žive deca koja imaju masu primera devijantnog i psihopatskog ponašanja oko sebe - dodala je Turalić.

Komentari (7)

Nevidljiva

05.12.2017 19:02

Gospodine Vucicu i ostala kompanija, kada cete se oglasiti povodom ovakvih ljudskih stvorenja koja zlostavljaju i ubijaju zivotinje? Kada cete uvesti zakon da se strpaju u zatvor i odgovaraju za svoja dela pred Sudom? Koliko zivotinja treba da trpi mucenje da bi vi svi reagovali?!

sasa

05.12.2017 20:20

@Nevidljiva - mislis da vucic treba da bude kriv i za zbivanja po bosni. onda za sve po svetu treba da bude odgovoran. pojedinac je odgovoran za svoja dela.

zix

05.12.2017 22:12

@Nevidljiva - Ne da si nevidljiva, već i sama ne vidiš dalje od svoje malenkosti. Ovaj psihopata kolje pse po Sarajevu a Vučić je predsednik Srbije, Sarajevo je u BIH, nauči nešto.

braca

06.12.2017 00:45

@Nevidljiva - Pitanje postavite Bakiru Izetbegovici posto je on nadlezan za Sarajevo a ne Vucic. Nisam ja bas valiki ljubitelj Vicica al ne ide da ga prozivamo i za dogadjaje i licnosti van Srbije

Stop nasilju

06.12.2017 14:04

@Nevidljiva - Ok, zena je previdela da bolesnik u tekstu kolje pse po Sarajevu ali gde se svi zaleteste sa komentarima????? Malo li je ovakvih primera i po Srbiji?! Nevidljiva je potpuno u pravu i pitanje joj je na mestu.

Vuki

05.12.2017 20:01

Da nije beda i da ima barem devojku, bavio bi se nečim normalnim..

mr burns from simpsons

06.12.2017 09:52

jeste, samo u sarajevu ima ovakvih manijaka a u srbiji ih nema?ovde se kolju ljudi vec su se popeli na stepenicu vise od klanja pasa..i , naravno stanje drzave nema veze sa losim stanjem naroda sto je tacno jer se oni bave sobom i svojim dobroutrobjem i davno nemaju veze sa stvarnoscu