Mirko Šijan i Goca Božinovska
Fejsbuk
Mirko Šijan i Goca Božinovska

Fejsbuk

Mirko Šijan i Goca Božinovska, Foto: Fejsbuk

Šijan je saslušan zbog optužbi da je na Kopaoniku nožem povredio mladića, a Božinovska je o svemu progovorila u emisiji "Ami Dži šou".

- Stvarno su ga uhapsili, to je istina. Slavili smo, on je kolač odneo u crkvu i vratio se. Zvoni meni neko na vrata, vidim ja na kameri preko 10 ljudi. Izlazim, traže Mirka Šijana, i ja ih pustim. Mirko najnormalnije sedi na dvosedu. Kažem im da mi je slava i oni čestitaju. Kažu Mirko nije primao sudske pozive, ja ih zamolim da ga ne vode jer je slava, ali nije moglo. Morao je poći sa njima - ispričala je pevačica i dodala:

- Pre četiri godine, on i drug su bili na Kopaoniku i napadne ih grupa momaka. Naravno, oni su im odgovorili i ispala je klinačka tuča. Svi su se pojavljivali na suđenju samo Mirka nema. I normalno, nije dao izjavu i ništa, morao je. Ali je gospodin morao da ide u Rašku, pa onda tamo da prespava i ujutru da se vrati autobusom, da nije imao dobru mamu da dođe po njega. Sve u svemu nije nikakvo ubistvo ili šta su već pisali, obična klinačka tuča - završila je Božinovska.

Komentari (1)

cuckovic bosko

30.11.2016 11:13

Bezobrazluk zar ne da se djete za Slavu privodi u policijsku stanicu.Sreca nasa pa zivimo u republici srpskoj.