Žena
Profimedia
Policija Policajac
Policija i dalje traga za napadačima, Foto: Profimedia

- Bila su dvojica, obojica obučena u crno od glave do pete. Nešto su vikali dok su mi prilazili. Kad sam se okrenula, jedan me je karate udarcem nogom pogodio u glavu i srušio. Pokušala sam da ustanem, ali me tada napao i drugi. Šutirali su me do iznemoglosti, ne znam kako sam živoa ostala - priča nesrećna žena.

Mileva je sa teškim povredama prebačena u zaječarsku bolnicu, a potom u niški Klinički centar. Ceo napad se dogodio kada je, kako kaže, u cik zore krenula da iz kontejnera pokupi stari hleb za svinje.

- Tu mi jedan prijatelj uvek ostavlja suvi hleb, ali moram da poranim da ga neko ne pokupi pre mene. Nikad nije bilo problema do tog jutra. Uobičajeno sam dovukla kolica do kontejnera i počela da pretražujem. Videla sam da se približavaju dvojica mladića od dvadesetak godina. Počeli su nešto da viču, a potom me iznenada zaskočili i srušili na zemlju - priča Mileva.

Ona kaže da je narednih nekoliko minuta ličilo na scene iz najstrašnjih filmova.

- Od udaraca u glavu krv mi je liptila i na nos i na usta. Udarali su me, šutirali, u jednom trenutku sam osetila kako mi puca vilica. Molila sam ih i kumila da me ostave živu da vidim unučiće, ali nisu stali. Bukvalno su vežbali karate na meni i sve vreme me psovali. Tukli su me dok nisam izgubila svest - kaže Mileva i dodaje da napadača nije bilo kada je došla svesti.

Iako brutalno isprebijana, Mileva je uspela nekako da stigne do svoje kuće odakle ju je sin odvezao u bolnicu.

Komentari (1)

penzioner

07.10.2015 13:19

Vazno je da policija cuva dedinje i mafijase na vlasti! A to sto penzioneri kopaju po kontejneru je slika i prilika uspona Srbije, od kada imamo velicanstvenu vlast koja je pokrenula privredu! Fuj!