Milan Topalović Topalko
Alo!/Rajko Ristić

 

Vesna se tada bila veoma uplašila, a Topalko ju je ohrabrio rešima da želi da imaju dete, kao i da će "doktor i ona viditi na prvoj banderi ako abortira".

Komentari (5)

Luj

27.01.2017 12:04

Opet o Topalovicima. Preterali ste! Da je neka vazna tema pa da opravdam, ali praviti pricu od nekih sitnica, banalnih, intimnih stvari, ko abortirao, ko nije...i to samo zato sto je Top izbacio spot koji je naisao na opstu i opravdanu osudu i pljuvacinu naroda tako da je sve komentare morao da skloni i zato sto je njegova zena snimila prvu pesmu pa haj da ih sve porodicno, u kompletu promovisemo, ne! Novinari, budite korektni, radite svoj posao kako valja. Ovo vam ne treba.

Snesko

27.01.2017 16:28

@Luj - U toj porodici da je jedan obrazovan i normalan bilo bi super. Sve da ih skupis ne vrede jednog coveka. Eto kako pare lako upropaste labilne provincijalce.

Драгомир

27.01.2017 16:40

Ауторе Ф. Јовановићу,ел знаш шта да ти се у твоју глупаву репортажу ,,како је нека хтела да абортира,,?Знаш!Онда да се не изражавам!ТО НЕ ПРОДАЈЕ НОВИНЕ!Ево ти тема ... У Пожеги нађен мртав машиновођа у локомотиви!И немој да напишеш ,,како је нађен мртав,, већ ИСТРАЖИ зашто је умро?Какав му је лекарски извештај?Како може да умре човек када за место машиновође се траже изузетно здрави људи!Научи да будеш прави новинар?Хтела да абортира?Написах мишљење на почетку.

Minjina

28.01.2017 08:56

@Драгомир - Dragomire, ne mesaj dve razlicite teme. Nisu novinari krivi sto Top i njegova zena nemaju pameti, ona mu je kao zena, tj. zvanicno zena. Top je u emisiji Iz profila kod Vesne Milanovic jos pre vise od godinu dana pricao o tom abortusu bla, bla, bla......Sve u svemu, jedna nesrecna porodica jer cim dete nije zeljeno sta reci o njegovim roditeljima a da bude pozitivno.

wwwwww2w

27.01.2017 17:46

Ovaj covek iz dana u dan se blamira.