Viđaju se  zbog deteta:  Adil i Ana
Goran Srdanov
Džej Ramadanovski
Džej Ramadanovski, Foto: Rajko Ristić

 

- Moja ćerka i Adil se viđaju i zajedno brinu o Adrianu, koji živi kod oboje povremeno. Zajedno ga uzimaju iz vrtića i za sada funkcionišu super. Nisu se još pomirili, a da li će se to desiti, videćemo. Rekao sam Ani: „Sine, vreme čini svoje, Adil tebe voli i ti njega voliš“. Ona ga voli kao prvog dana. Žena je to, pa se po njenom ponašanju to vidi. Što se mene tiče, nemam ništa protiv njihovog pomirenja, a sada je na njima da odluče šta žele. Ana će mu oprostiti sve jer ga voli, u to sam siguran - sa setom u glasu priča Džej, koga smo pitali da li je oprostio Adilu.


- Nikada neću zaboraviti to što je uradio mom detetu, jer to nijedan roditelj ne može. Tada sam bio razočaran, ali sada se sve vraća u stare tokove, a koliko vidim, i kod njih se sve stabilizovalo. Vreme je učinilo svoje i zaista nemam ništa protiv Adila - iskren je pevač, koji ovih dana ima probleme sa plućima.

Viđaju se  zbog deteta:  Adil i Ana
Viđaju se zbog deteta: Adil i Ana , Foto: Goran Srdanov


- Nisam ni znao da sam bolestan. Otišao sam na pregled zbog virusa, a rekli su mi da sam zaradio neku bakteriju na plućima. Jedva sam se izvukao! Morao sam da pijem jake antibiotike i baš je bilo gusto. Da se nisam javio na vreme, moglo je da bude mnogo gore. Zbog bolesti sam se i ugojio - otkriva Džej i ne krije da je zbog zdravstvenih problema prestao da konzumira narkotike.


- Ko kaže da nije uzimao drogu sa ulice, taj laže. Uzimao sam je i u kasne sate, uglavnom hašiš, ali u poslednje vreme ne uzimam jer sam imao bakterijsku infekciju - obrazložio nam je pevač.

 

Pa šta ako Adil ima druge?!

S obzirom na to da priželjkuje pomirenje ćerke i mlađeg kolege, pitali smo ga kako komentariše to što je Adil posle Ane imao druge devojke. - To što Adil spava jednu ili dve noći sa nekom drugom devojkom ne znači da je voli! Odlično znamo šta to znači. Zamislite sa koliko devojaka sam prevario svoju suprugu Nadu, a opet kasnije ostao pored nje, jer smo se voleli - objašnjava nam pevač.

Komentari (2)

Milan

20.11.2015 12:26

Zenu bije, Adil nije?

nedjo

21.11.2015 05:47

@Milan - do djurdjevdana ima se još oni i biju i volu