Sergej Ćetković
Printscreen
Sergej Ćetković

Radio S

Sergej Ćetković, Foto: Radio S

Naime, Relja Ćetković, koji ima samo četrnaest godina, otpevao je pesmu Dženana Lončarevića i dobio svih pet crvenih stolica. Dok su Jelena i Goca komentarisale da je presladak i da je budući miljenik devojčica, u tom trenutku obratio mu se Sergej Ćetković, koji je otkrio da je Relja njegov bratanac.

- Niti me je zvao da mi kaže da će da se prijavi i da mu dam savet neki, to je veliki minus! Ali sam prilično iznenađen i srce mi je puno kad znam da mi rod ovako lepo peva - rekao je Ćetković, koji je priznao da bi voleo da svog bratanca vidi u superfinalu „Pinkovih zvezdica”.

Relja Ćetković

Printscreen

Relja Ćetković, Foto: Printscreen

Crnogorski pop pevač Sergej Ćetković za „Alo!” otkriva da u prvom trenutku kada je podigao svoju stolicu nije mogao da veruje da vidi Relju, a kada se definitivno uverio da on stoji ispred njega na bini, bio je presrećan.

- Zaista nisam znao da se prijavio na „Pinkove zvezdice”. Kada sam ga ugledao, iznenadio sam se, ali on je bio toliko sjajan da smo mu svi dali maksimalne ocene. Mnogo mi se dopao njegov nastup, a što mi je posebno drago jeste da su i kolege iz žirija bile oduševljene - kaže Ćetković, koji tvrdi da to što se Relja prijavio za muzičko takmičenje „Pinkove zvezdice” ne vidi kao sukob interesa.

- Nisam čuo nikakve negativne komentare! Ne znam ni zašto bi ih bilo, dečak sjajno peva, a ja sam uvek objektivan. Znao sam da odmalena ima talenat za muziku, ali nisam bio obavešten da se prijavio na takmičenje - uverava Sergej, koji ističe da će svom sestriću dati savet.

Ivan Bosiljčić i Sergej Ćetković

Danijel Rakočević

Ivan Bosiljčić i Sergej Ćetković, Foto: Danijel Rakočević

- Kao i svima, i njega ću savetovati iza scene. Za sve učesnike sam tu i svima želim da pomognem, ako mogu - kaže pevač, koji još nije siguran čime će se baviti njegove naslednice Lola i Mila.

- Nismo se još bavili time ko će šta biti kada poraste, ali već vidimo da je Lola sportski tip. Mila je svestrana, pa ne možemo sa sigurnošću da procenimo čime bi jednog dana mogla da se bavi - zaključio je Sergej za „Alo!”.

Zanimljivo je da pop pevač u narednom periodu planira da snimi film, tačnije komediju, međutim, nećemo ga gledati u ulozi glumca.

- Ja neću da glumim, ja ću da budem s druge strane. Volim da se bavim režijom i muzikom, a birao bih one najbolje... Čak i one koji do sada nisu okusili platno, ali ih vredi videti i u toj ulozi, pošto se palim na neki stari, dobri žanr - rekao je Sergej nedavno.

Komentari (2)

NS

12.11.2017 19:29

Ha, ha , ha, ha...evo verujem ti!

A

13.11.2017 15:06

Zasto jje onda rekao da mu je bratanac? Crnogorske fore,drz te me...