Nabacite moderne asesoare i spremne ste za letovanje
Shutterstock
Nabacite moderne asesoare i spremne ste za letovanje

Shutterstock

Nabacite moderne asesoare i spremne ste za letovanje, Foto: Shutterstock

Naravno, žena ne bi bila žena kada malo ne bi zakomplikovala život rečenicom: “Ali ja nemam šta da obučem“!
Prvo da se razumemo, za kupanje nam generalno ne treba ništa, možemo biti i nudistkinje, a pošto nas je to sramota, bolje navucimo na sebe i te dve trake u boji koje se brzo suše. Šalu na stranu, muškarcima je opet lakše, ne treba im ništa osim kupaćih gaćica ili šortsa, dok je nama damama neprijatno da do plaže šetamo bez majice, košulje, haljine i drugih propratnih sredstava. Donosimo vam modni vodič za plažu, koji će vam reći šta sve možete nositi na kupanje ovog leta.

Karnerići
Simpatični vrcavi karnerići našli su svoj put do kupaćih kostima ovog leta. Karneri se nalaze na svim mogućim vrstama bikinija. Oni daju izuzetne vizuelne efekte - uvećavaju male grudi i zadnjicu. Jedan od trenutno najaktuelnijih modela je čuveni tankini, kojem gornji deo liči na majicu na bretele. Iako poprilično pokriva telo i dalje vas čini seksipilnom i zabavnom.

Slamene torbetine
Torba za plažu mora da bude velika kako biste u nju stavile peškir, silne mazalice za sunčanje, flašicu vode, knjigu i druge sitnice. Ove sezone ne idite nigde bez slamene torbe sa mornarskim prugama ili cvetićima.

Raznobojne marame
Kada izađete iz vode, nije baš privlačno da se umotate u peškir ili ga vezžete oko struka, a još je gore da obučete majicu. Umesto toga, kupite laganu, šarenu maramu koju možete vezati na različite načine i svaki put izgledati drugačije. One su idealan komad ako usput volite da svratite do nekog bara da se osvežite.

Zaštiti glavu od sunca i toplotnog udara

Shutterstock

Zaštiti glavu od sunca i toplotnog udara, Foto: Shutterstock

Fensi šeširići
Zaštitite glavu od sunca i toplotnog udara i ujedno budite glamurozne noseći šešir sa širokim obodom. Pleteni i slameni šeširi uopšte ne će biti dosadni kada se ukrase trakicama i cvetićima. Takođe, možete i kupiti unikatne modele različitih boja i oblika. Skreni pažnju na sebe i spreči napad sunčanice.

Trake za kosu
Ako baš niste ljubiteljke šešira, onda je za vas pravi izbor traka za kosu. Rastegljiva traka vam nudi lak način da pokupite kosu sa lica i opet izgledate preslatko.

Nigde bez naočara i nakita
Prevelike naočare su glamurozne i morate ih imati na plaži, jer su ujedno jako funkcionalne. Da ne biste išle plažom kao krtice, one će zaštiti vaše oči od sunčevih zraka. Uz ogromne naočare ovog leta odlično idu i ogromne minđuše (alke), i to zlatne boje. Naravno, obavezno ih skidajte kada ulazite u vodu. Dame koje žele da budu tačne, neka nose isključivo vodootporne satove bele boje.

Sandalice japankice
Gumene japanke ostavite kod kuće ovog leta. Izgledaj šik na plaži uz sladak par ukrašenih sandala. Ravne papuče su odlične za hodanje po vrućem pesku. I za kraj, neka vam sva obuća za plažu bude drečavih boja.

Save