Seks, ljubav, poza
Shutterstock
Seks, ljubav, poza

Shutterstock

Ilustracija, Foto: Shutterstock

Kada novac i moć udare u glavu, mnogi političari ne znaju kada je dosta, pa se upletu u malverzacije i seksualne afere, a jednog je takvo ponašanje koštalo funkcije.

Mračna strana interneta

Da biste pristupili dark vebu, potrebno je da instalirate „tor“, kao jedan od anonimnih pretraživača, ističe Marjanović i objašnjava sa čime se možete susresti na toj mreži:

- Dark veb je skup dostupnih, ali anonimnih veb stranica koje postoje unutar dip veba. Na takvim mestima se uglavnom obavljaju kriminalne aktivnosti, poput prodaje droge, terorizma, pedofilije...

Milan Marjanović, savetnik za informacionu bezbednost i predsednik organizacije „Digitalna Srbija“, otkrio je za „Alo!“ da su ga zvali bliski saradnici moćnog srpskog političar da sa interneta ukloni snimke koji dovode u pitanje ugled tog funkcionera.

 - Radi se o nekoliko video-zapisa koji su se pojavili na dark vebu i koji su političara, koji je u javnosti poznat kao uzoran suprug i otac troje dece, stavili u kompromitujući položaj i lišili ga učešća u trci za gradonačelnika Beograda. Na jednom od snimaka koji su procurili taj funkcioner je uhvaćen kako prima mito, dok je na drugom snimku u seks-akciji sa bliskim saradnikom i dve devojke - započeo je Marjanović priču za naš list, a zatim precizirao:

- Političar o kom je reč trebalo je da bude jedan od potencijalnih kandidata koji bi vodili prestonicu, međutim, u krugu njegovih saradnika pojavila se sumnja da je „nešto“ proneverio, ili da je uzeo novac koji je u direktnoj vezi sa projektom koji sprovodi grad Beograd - nisu bili sigurni. Ubrzo se ispostavilo da su sumnje osnovane, a kolege funkcionera došle su u posed snimka na kojem se jasno vidi da je taj moćnik uzeo novac koji nije trebalo da mu pripadne - objasnio je Marjanović.

Milan Marjanović

Privatna arhiva

Milan Marjanović, Foto: Privatna arhiva

Kako tvrdi naš sagovornik, nakon kompromitujućeg video-materijala, ponašanje političara bilo je pod lupom saradnika, s toga su na dark vebu ubrzo otkrili skandalozan snimak seksa, zbog čega nisu mogli da dozvole da bude nosilac liste za stranku koja je svima dobro poznata.

Akademik u zatvoru

Britanski akademik Mejtu Falder osuđen je nedavno na kaznu od 32 godine zatvora jer je na forume na dark vebu kačio golišave fotografije ljudi, koje je potom ucenjivao. Fotografije je dobijao od žrtava, predstavljajući se na sajtovima kao umetnica u depresiji, a zatim je pretio da će fotografije poslati porodici i poslodavcima žrtve ukoliko ne pošalje još slika. Na taj način je mnogima uništio život.

- Političar je sa dve devojke od dvadesetak godina i sa bliskim saradnikom koji mu je i prijatelj snimljen u luksuznom odmaralištu na Zlatiboru. Opuštena atmosfera, polivanje šampanjcem, seksualna akcija koja je potrajala, viski... Svega je tu bilo, od orala do anala, prave bahanalije. Toliko je sve tu degutantno.

Međutim, ključno pitanje je ko je tu ostavio telefon i sve zabeležio. Nemoguće je da je kamera slučajno ostala uključena - zaključio je naš sagovornik i dodao da nije prihvatio da ukloni snimke sa veba, ali da je sajt na kojem su se nalazili ubrzo oboren.

Marjanović je objasnio da su prostranstva dark veb za mnoge kod nas još nepoznanica, inače bi predstavnici protivničkih stranaka takav peh, da su znali za njega, u kampanji sigurno iskoristili.

Komentari (22)

Peh

08.03.2018 06:11

Kod kuce uzoran suprug, za gradjane uzoran politicar a ono ???

Loki

08.03.2018 06:40

Čovek sexao ženske. Šta je tu skaradno? Hajde da je bio sa muškima, pa ajde de. Šta tu ima da gore društvene mreže? Službe koje su mu slušale telefon su saznale gde će ići i postavile mu upaljenu kameru na telefonu.

Čiča Mrsoje

08.03.2018 11:14

@Loki - Da je bio sa muškarcima onda bi to bilo u redu, pa zaboga moramo da budemo tolerantni prema ljudima koji su drugačijeg seksualnog opredeljenja! Ovako, čovek osramoti rod i porod kad spava sa osobama suprotnog pola!

Vladeta

08.03.2018 12:53

@Loki - A telefon se sam postavio da precizno snimi šta se radi.

nedjo

08.03.2018 07:36

jako fin mladic

Deda

08.03.2018 07:53

Potvrđena pronevera a tužilaštvo ćuti. !

Čombe

08.03.2018 08:18

Ako je uzeo novac, nemam razumevanje za tog čoveka

sb

08.03.2018 09:11

Pa zna se ko postavlja kamerice. Onaj ko vlada zemljom. Dok sarađuješ sa njima sve ok, a kad prekineš saradnju ćao pa pa. Super su ovi naši političari, kao uvodimo mere štednje, stezanje kaiša za bolje sutra, a ono... To druženje sigurno nije bilo jedna crvena. To što su radili sa tim devojkama samo po sebi nije krivično delo, ali pokazuje njihovu moralnost koju očito nema većina političara i osnov za preisitivanje porekla novca kojim plaćaju prostitutke ili ti naše poznate starlete.

gago

08.03.2018 10:34

@sb - Kamere postavlja onaj koji bi da izvuce neku korist,najcesce materijalnu.Plati pa klati pa opet plati pa tako u nedogled.

Miki

08.03.2018 09:19

Hocemo ime i prezime dokle vise sa inicijalima!

Драгана

08.03.2018 09:20

A sta je problem da čujemo o kom je političaru reč, i na čijoj je listi trebalo da bude. Možda se osnaži pa bude kandidat za ministra u nekom trenutku..

Predrag

08.03.2018 09:54

Ako ne objavite ime i rezime znači da ga skrivate i vi ste saučesnici. Sve dok se jasno iglasno na objavljuju imena javnih ličnosti koji vrše zloupotrebe, to će se ponavljati. Nazovite to stub srama ili kako god, ali to je neophodno da se zna s kim građani imaju posla.

Srba

08.03.2018 09:57

Ovo je baš bezveze osoba koja je sklona bludu i razvratu, a dobro znamo šta je to , da bude na nekoj odgovornoj funkciji je prava nebuloza, treba redovno testirati ljude koji se bave javnim poslom od značaja, provodili se ma daj a usput pokupili triper i sidu!

PETAR 1

08.03.2018 10:09

Cuj, uzoran suprug i dobar otac, ovde se neko sali.

Pop

08.03.2018 10:56

Ovo mora da je maloletnik, i inicijale da mu objavite nećemo znati ko je. Strašno je kada se i maloletnici kandiduju za gradonačelnika Beograda.

eho

08.03.2018 11:54

Cim ne objavljujete puna imena i prezimena vesti su izmisljene.Niko od njih nije maloletan prema tome istinu na videlo.NAWOX

zokimoki

08.03.2018 12:24

Ja nikad necu biti ni presednik kucnog saveta a kamoli presednik opstine. Sta volim bre zensko mmm. Ajmo lazni moralisti...

okrados

08.03.2018 13:19

Dok ne objavite ime ne verujem da je neko iz opozicije odavno bi objavili ovako samo za tiraz.

mirise na prolice

08.03.2018 16:35

a bas je smisan,sav cukren je ovi Milan... ja virujen da je on svoj posa posteno i temeljito odradi i nije na njemu da nam kaze o kome je ric... ako budes u blizini Dalmacije provjeri moju IP adresu i javi se za jednu kavu... lip pozdrav iz Splita ?

X

08.03.2018 17:20

@mirise na prolice - Samo ako si u Solinu :)

woodville

08.03.2018 16:48

Tipično za vodeću elitu kriminalaca.

S.

08.03.2018 20:26

Odvratno ko sve misli da treba da predstavlja ljude,grad...odvratno.Sramota..ne znaju šta će od besa..i treba da bude javno osramoćen...što ga štitite?