Novica Tončev
Arhiva Alo!
Novica Tončev

Arhiva Alo!

Novica Tončev, Foto: Arhiva Alo!

Moguće je da SPS u ovom periodu samostalno ima osam odsto podrške, ali u izbornoj kampanji je to promenljivo, poručio je za „Alo!” potpredsednik SPS-a Novica Tončev komentarišući podršku koju stranka ima po poslednjim istraživanjima, ali i što je po procentima izjednačena sa PSG-om Saše Jankovića.

Tončev tvrdi da za vreme kampanje SPS podigne stranačku mašineriju, motiviše simpatizere i uvek je na dvocifrenom rezultatu.

- Upitno je da li Jankovićev pokret uopšte može da se poredi sa podrškom koju uživa SPS, jer nije učestvovao na parlamentarnim izborima. Cenzus se ne osvaja na društvenim mrežama, nego na terenu, a to je mnogo težak posao. Janković je imao solidan rezultat na predsedničkom izborima, ali uz podršku DS-a, Zorana Živkovića i mnogih drugih, sa kojima se kasnije posvađao. Saša Radulović je nedavno bio zvezda u usponu, pa je sada statistička greška. Sve je to promenljivo ako nemate stabilno biračko telo poput socijalista - kazao je Tončev.

Komentari (5)

cica maca

24.10.2017 08:06

Sto se cudite, utopili ste se u SNs?

Mile-Lale

24.10.2017 08:48

Dokle ćete bre više da nas pljačkate, imate li vi dušu ?

baradja

24.10.2017 14:48

Čime se ovaj diči,SPS u stvari i nema politiku,oni mogu sa svima da prave vlast,a njihovo biračko telo još misli da je Sloba živ, pa dobijaju tolike glasove,koliko je to koštalo-unazadilo Srbiju...Dokle više

bajina bašta

24.10.2017 15:25

I šta kaže Novica Tončev, mnogo smo jači od Saše Jankovića. Smejurija od dečka iz Surdulice, liči na onu priču kad miš i slon idu preko mosta pa kaže miš, kad nas dva idemo vidiš kako most tutnji. Vi Slobini socijalisti ste postali prirepak SNS-a i praktično kao samostalna stranka i ne postojite. Novici je važno da se dočepao BGD fotelje, lova do krova, sve vrhunsko, a jug Srbiije neka cvrči od siromaštva to Dačića i socijaliste ne zanima. Kad dođu novi izbori onda će obećavati kule i gradove .

Neko

24.10.2017 23:56

@bajina bašta - Sta fali Slobini sociajlisti? Vode spoljnu politiku kao nas drug Tito zahvaljujuci Dacica,a zbog Srbije su se ujedinili sa SNS zbog Vucica. Politika se vodi sa onima koji su pobedili i sa onima koji vode pametnu politiku, a ne sa onima koji smatraju da nase KiM pripada Interpol i UN i sa onima koji ogovaraju Srbiju u Brisel-EU. SPS je momentalno najbolja pozicija i opozicija koji su zasluzili mnogo bolji rejting.