Miljana Kulić
Printscreen
Miljana Kulić

Printscreen

Miljana Kulić, Foto: Printscreen

Ona je otkrila koje su njene prednosti, a priznala je i zbog čega često nervira cimere u rijalitiju.

"Isprovocirala ih je moja iskrenost i to što sam za razliku od njih samostalni rijaliti igrač, nisam ni u kakvom čoporu, što oni nikada neće biti. Ne interesuju me ovi ljudi ovde, osim pojedinaca, interesuje me isključivo glas naroda i gledaoci. Ovde su većina istomišljenici i ne iznose svoje mišljenje da se ne bi zamerali jedni drugima. Sve dok nisam takva, a nikada neću biti, ja sam najsrećnija. Njihova mišljenja, laži, manipulacije me savrešeno ne intersuju", rekla je Miljana.

Dokle misliš da doguraš u "šestici"? Misliš li da imaš šanse za pobedu?

"Ako nešto zaista želim i trudim se, verujem u sebe in svoje glasače, uporan si i istrajan u svemu tome, naravno da postoji šansa da pobedim. Ja verujem u sebe i svoje glasače i mislim da je ovo moja sezona i da ću upravo ja odneti pobedu i da je red došao na mene. Od muškaraca Ivan Marinković vodi ka pobedi a od devojaka ja", jasna je Nišlijka.

Mnogi su komentarisali da si zaljubljena u Đusa. Kako gledaš na te priče, i da nije oženjen, da li bi bila sa njim?

"Mnogi učesnici su me povezivali sa raznoraznim učesnicima počev od Alena, Marinkovića, Đusa. Naravno da ne bih bila, nije moj tip. Jako sam ga gotivila, ali me je razočarao. Dakle, ni slučajno ne bih bila sa njim, ni u čemu se ne uklapamo. Ali on nije ravnodušan kad sam ja u pitanju. Citiram ga: "Uh, šta bih ti radio da nema ovih kamera. Kako bih te j...o, vrištala bi" rekla je Miljana.

Da li ti smeta stalno uključivanje tvoje majke? Misliš li da je preterala u prozivkama učesnika u rijalitiju?

"Ne smeta mi. Ne preteruje. Oni 24 časa pričaju o njoj, ona se brani i brani mene od ovog čopora hijena koji samo napadaju , ali lažima i izmišljotinama, dok ja na njihove laži i izmišljotine odgovaram istinom i argumentima. Moja najjača oružja su istina, iskrenost, argumentano sve, dok oni protiv mene lažima. Kad će njihova laž nad mojom istinom. Nikada! Zaboravljaju da kamere snimaju 24h i da narod sve vidi. Ispadaju smešni i gube glasače", odgovorila je Kulićeva.

Priča se da sledeće sedmice ulaze novi učesnici? Koga najmanje a koga najviše želiš da vidiš u vili?

"Ko god došao dobrodošao. Ovde su pojedinci uvenule biljke i treba ih zameniti pravim igračima. Najviše volim zdravu konkurenciju. Željko Stojanović, Gale, Dalila, Ružica, Jelena Golubović", kaže učesnica "Parova".

Komentari (10)

nedjo

21.10.2017 23:48

daleko joj lepa kuća

Pera pisar

22.10.2017 06:45

Ova devojka je toliko plitka da nije normalno. Ona.ne vidi koliko je zavitlavaju svi koji dodj.u studio. A svi koji je "vole" neka je vode kuci hijijiji

ceca po

22.10.2017 09:16

Glas naroda koji zanima Miljanu e pa evo ga. Miljana je jedna kleptomanka lazljiva i bezobrazna. Njeno jedino zanimanje je rijaliti igrač. Gazi preko tudjih leševa da dodje do cilja najgnusnijim lazima. Ako se na takav način dolazi do pobede svaka vam čast. Ako je to zabavna emisija kako kaze ono stowona radi nije uopšte zabavno. Gadi mi se kad je i vidim i cujem.

slavka

22.10.2017 09:20

Samo zbog ove spodobe više ne gledam parove. Povraca mi se čim joj čujem glas. Kleptomancina koja soli pamet ima samo na hepi. Nije je majka naučila kako treba da se ponaša prema starijima od sebe nego vredja. Ko to podržava isti je ko i one. Nekulturan. Dno dna.

ceca po

22.10.2017 09:26

A od koga se njena mama brani. Ko nju napada? Po ceo dan visi na telefonu i vredja učesnike. Zasto to produkcija dozvoljava. Ona nije rijaliti igrač. Zove u radno vreme u 12 sati. Ima li ta žena neki posao zanimanje kuću. Ili po celi dan visi ispred tvea i na telefonu i ući onu lopovku šta da radi. Fuj kakvih žena ima.

Manja

22.10.2017 10:13

Milja nama gledaocima a i parovima sluzi za sprdnju,kao i mama Marija.Zato je i uvedena.Slatko se nasmejem kad se voditelji i gosti sprdaju na njen racun.Prva Skoricka je ismejava.U sustini,zalosno je da sluzi za klovna.Podrska glasaca se videla.8-mo mesto.Jaka podrska!Dobro je zd nju da je bar pod lekovima i kontrolom,pa zato i ne moze na poligraf.Sve u svemu,greota je da se vuce po rijalitima da bi izdrzavala njene problematicne dzabalebarose.

WYW

22.10.2017 10:28

Nisam znao da TV sluzi za stacionar.Zabranjeno je u Ugovoru svako psihicko i fizicko maltretiranje,a ona upravo urnise sve psihicki.Ako za sou treba jedan patoloski lazov,psihopata,kleptoman,do beskraja bezobrazna osoba,to je Miljana.HAPPY je sebe pljunula,jer dobro zna reakciju porodice Kulic na finalu!Zasto je povlascena?Postoje prave ustanove za lecenje.Ili sluzi kao klovn,jer to i jeste.

LEON

22.10.2017 10:39

Ona pokazuje da joj je sve dozvoljeno-i da krade, laze-Marija je podrzava,maltretira sve oko sebe, kleveta,ponizava.Takvo vredjanje Lepe je ne dopustivo.To govori o njoj i ko je vaspitao.Od "humoristickog" programa,pretvorilo se u gledanje jedne psihopate i slusanje i vredjanje njene Marije.Happy,razmislite malo,da li je u redu sto takve osobe pod jakim lekovima borave u vili.Ako zelite da joj pomognete,pomozite na drugi nacin.

Beogradjanka

22.10.2017 16:19

@LEON - Njoj pna kvazi.Bojana dozvoljava da baljezga do beskonacnog a i ukljucuju onu nhenu majku koja nista bolja moje od cerketine

Ana

22.10.2017 10:49

Postalo je vec degutantno gledati nju i slusati Mariju.Sve je vec pokazala.Da je nazalost bolesna osoba pod jakim lekovima/zato ne moze na poligraf/, patoloski lazov,kleptoman,manipulator,sklona tuci,nevaspitana,bezobrazna.Sta jos treba od nje da vidimo i cujemo?Za sad nismo culi nista normalno,a zasticena je kao beli medved i ucenjuje Produkciju.Dosta vise sa njom i Marijom!Ili je i ona po svemu sudeci deo rijalitija i primer kako ne treba vaspitavati svoje dete.