Dragan Trivan
Privatna arhiva
Dragan Trivan sa suprugom

Facebook

Dragan Trivan sa suprugom, Foto: Facebook

- Ne isključuje se i mogućnost da je Dragan nešto popravljao oko mašine, koja mu je zahvatila odeću i usmrtila ga - kaže naš izvor.

Dragan juče sahranjen na lokalnom groblju, a na večni počinak ga je ispratilo nekoliko stotina ljudi.

Iza njega je ostala supruga Ljiljanu i sin star svega 20 dana.

- Svi smo u šoku. Niko ne zna kako se tačno desila tragedija. Bio je vredan i dečko za primer. Gradio je kuću u blizini roditelja. Oženio se u decembru prošle godine i tada su pravili svadbu. Iza sebe je ostavio roditelje i stariju sestru, čiji je muž umro u jednom kafiću. Sumnja se da je umro od infarkta. Sestra ima dvoje male dece i Dragan je brinuo i o njima - priča jedan meštanin.

Komentari (4)

tuzna

03.11.2016 14:33

Zar postoje ovako tuzne ljudske sudbine. Prevelika tuga!

Tuga

03.11.2016 17:40

@tuzna - Slazem se,jadni covjek u kojim mukama je umro,nije se kako treba ni nagledao sina.Zaista prevelika tuga i tragedija.Saucesce porodici i neka vam dragi Bog da snage da izdrzite ovu bol.

Srdjan Curcic

03.11.2016 15:17

Nikako da domacini shvate opasnost poljoprivrednih masina...i vecito nesto popravljaju masinu fok radi u hodu.i ne izbezna tragedija a vec 1000 ta po redu...ministarstvo poljoprivrede da uvede obuku za strucno znanje o poljoprivrednoj mehanizaciji i da isti dobijaju dozvole za rad na masini..

Nenad starovlah

04.11.2016 07:13

Ukucavanje karaktera slike je ponekad ne moguce jer na tastaturi ne postoje ti vasi hijeroglifi