Ratko Mladić
Profimedia
Ratko Mladić

Profimedia

Ratko Mladić se plaši da ga loše leče u Haškom tribunalu, Foto: Profimedia

- Tek kada sam mu se obratio, raširio je ruke i rekao mi: „A ti si to?!” Sedeli smo i pričali, a on je poimence pitao za neke ljude iz Kalinovika, za naše prijatelje i drugove... Pitao je i kako ide kosidba u našem kraju. Ali nije to više onaj stari Ratko. Užasno slabo izgleda i teže priča - prepričava susret sa Mladićem njegov najbolji prijatelj.

On navodi da se Mladić plaši da ga loše leče u Tribunalu, te se plaši da ne doživi sudbinu Slobodana Miloševića, koji je u haškom kazamatu umro 11. marta 2006. godine.

Sobodan Milošević

profimedia

Sobodan Milošević, Foto: profimedia

- Pričali smo o svemu, iako znamo da su ispod stola mikrofoni. Rekao mi je da mu je jedan ruski lekar rekao da ne dobija odgovarajuću terapiju za srce i moždani udar, ali nije želeo da mi kaže njegovo ime. On bi hteo da ide što pre u Rusiju na lečenje - navodi on.

Mladićev sin Darko izjavio je pre dve nedelje da je odbrana njegovog oca podnela podnesak na stav tužioca koji se usprotivio zahtevu odbrane da njegov otac bude upućen na lečenje u Rusiju, kao i da će sudsko veće tek sada, kada ima stavove obe strane, odlučivati o tome.

Komentari (6)

Marko

23.04.2017 22:10

Braca Rusi samo Srpske tajkune ,kriminalce i koferase podrzavaju ,normalno jer od njih imaju koristi

Miha

24.04.2017 02:46

Mozda Zaharovoj da posalje neku krpu i farmerke kao Dacic pa mu i ucini neku uslugu

Barnko

24.04.2017 02:59

Srbi nikad nisu imali korist od Rusije,pa nece ni sada

Suzi

24.04.2017 04:30

Jadan čovek. Ubiju mu dete, a zatim svale na ledja još veci teret. Pomoci nema ni sa jedne strane.

markan

24.04.2017 08:05

"Mladić u paranoji" sramotan vam je naslov teksta!?

gavrilovic

24.04.2017 09:42

I treba da zavrsis kao vas Sloba.Pitaj se kako su zavrsila ona mlada deca u Srebrenici jer si ti izjavio "da je dosao trenutak da se obracunas SA TURCIMA".Toga se svi vrlo dobro secamo,"vojnicino".Zasto vi verujete da narod pati od kolektivne amnezije?