Migran izboden u tuči
promo
Migran izboden u tuči

promo

Migran izboden u tuči, Foto: promo

Kobna tuča odigrala se juče oko 15 sati na uglu Reljine i Kameničke ulice, kod pijace Zeleni venac. Uhapšeno je pet migranata zbog sumnje da su učestvovali u tom obračunu. Kod njih su pronađeni noževi koje su koristili u opštoj tuči.

Vladimir Žunić, taksista očevidac, tvrdi da je tuča izbila neočekivano i da se masovni obračun odigrao veoma brzo.

- Odjednom su sa svih stana počeli da pritrčavaju migranti i da jure punijeg mladića koji se zatekao na uglu Reljine i Kameničke ulice, pored taksi stanice. Pritrčao sam sa još nekoliko kolega da pomognem izbodenom mladiću, ali mi je odmah bilo jasno da mu nema spasa! Ležao je u krvi, dok su mu creva bukvalno ispala iz rasporenog stomaka! - tvrdi Žunić.

Policija na  mestu ubistva

promo

Policija na mestu ubistva, Foto: promo

Prema njegovim rečima, četiri vojnika koji su prolazila tuda pokušali su da zadrže migrante, ali su im oni umakli.

- Potrčali su za njima u nameri da ih uhvate i savladaju do dolaska policije, ali su se oni brzo razbežali i umakli! Sve se odigralo za svega nekoliko minuta. Izbodeni mladić je ostao da jauče i doziva pomoć. Okupilo se dosta ljudi koji su pozvali policiju - ispričao nam je taksista očevidac.

Policija intenzivno radi na rasvetljavanju ovog događaja. Nezvanično, posvađali su se zbog „balkanske rute” prebacivanja svojih zemljaka.