Tuča pesnica
Profimedia
Tuča pesnica

Profimedia

Ilustracija: Profimedia

Kažnjen je Zadranin Ž. M. (58) sa uslovnom kaznom od osam meseci. On se teretio za dva kaznena dela koja su se odiglala u kasnim večernjim satima 2013. godine zbog "krvave" večere, koja se završila odlaskom mladenaca i porukom mladoženje gostima putem mikrofona "ajte svi u pi**u materinu.

Kako je utvrđeno sukob je počeo kada je Ž. M. (58) polio vodom prijatelja M.B. jer je na ples pozvao njegovu suprugu.

Kad mu je njegov sin prigovorio, Ž. M. ga je gađao flašom, ali on se izmakao i flaša je pogodila u glavu njegovu suprugu A.B. koja je plesala na plesnom podijumu.

Žena je zadobila otvorene rane desnog obraza i frakturu vilice, ali sukob se nije završio na tome, Ž. M. je nakon toga iz neposredne blizine udario i u nos pepeljarom M.B.

Pepeljarom u glavu...

Osuđeni je te večeri prigovorio što muzičari ne sviraju "cajke" jer je on invalid Domovinskog rata, pa mu je muzika smetala. Kako je naveo na sudu flašu nije mogao da baci jer su na njemu bila tri konobara, a tri na M.B., dodavši da je oponent njega gušio i udarao pesnicom, a "normalno" i on njega.

Njegova gospođa je, kako je rekao, od straha i šoka krenula prema vratima.

"Kada me je pogodio pepeljarom izletela mi je proteza, pa sam uzeo drugu pepeljaru i gađao ga, ali promašio sam", svedočio je Ž. M.

M.B. je sa druge strane objasnio da ga je okrivljeni tako jako udario u glavu da mu je ispalo jedno staklo iz naočari.

... a onda i flašom u glavu

"Kada smo se potukli rvali smo se, gurali, udarali. Gađao sam ga čašom jer je on flašom gađao mog sina. Nevesta mi je direktno sa svadbe otišla u bolnicu", rekao je M.B.

Jedan od svedoka izjavio je da je sa suprugom okrivljenog po podu tražila protezu Ž. M.

"Čim je našla protezu, supruga je uzela torbu i napustila prostor".

 

 

Komentari (1)

warhammer

11.08.2017 01:05

hahahaha,e to ja zovem tulum.