Eksplozija
Youtube printscreen
Eksplozija

Youtube printscreen

Helikopter eksplodirao nakon udara, Foto: Youtube printscreen

Romantično venčanje u Velikom kanjonu pretvorilo se u pravu tragediju kada se nedaleko od mladenaca srušio helikopter u kojem je bilo sedam osoba.

Kako prenose svetski mediji, nesreća se dogodila u subotu popodne, a u nesreći je stradalo troje ljudi. Život su tragično izgubili Beki Dobson (27), Džejson Hil (32) i Stjuart Hil (30), dok su pilot i još troje putnika u kritičnom stanju i lekari se bore za njihov život.

Beki i Džejson su sa svojim prijateljima u subotu krenuli u razgledanje Velikog kanjona iz vazduha, kada je pilot, iz još neutvrđenih razloga udario u liticu i eksplodirao. Nedaleko od mesta nesreće, jedan mladi par izgovarao je sudbonosno "da". U trenutku kada su se jedno drugom pred najbližim prijateljima i sveštenikom zakleli na večnu ljubav, čuli su stravičan prasak, a potom su iz olupine koja gori ugledali kako žena koja je u plamenu istrčava, a za njom još jedna devojka koja je bila oblivena krvlju!

Očevici tragedije kažu da je prikaz bio stravičan.

- Čuli smo stravične snimke. Žena oblivena krvlju je stajala nedaleko od letelice koju je gutao plamen i dozivala ime Džejson - pričaju očevici tragedije.

Ubrzo su stigle spasilačke ekipe koje su povređene helikopterom prevezle u najbližu bolnicu.